Hvorfor er det ingen Pressure in My Car er Cylinder Head?

Motorer er i utgangspunktet store luft-pumper som suger oksygen inn, kombinere den med drivstoff, klem det før det sier pang, og deretter utvise den. Mens motorene tåler noen svikt eller begrensning i de suger inn og blåser ut faser, vil mangel på sylinder press avslutte hele festen på et blunk. Ventiler Åpne

Den mest åpenbare og sannsynlige årsaken til en null-avlesning er at du har en eller flere ventiler hengende åpen. Det er mange ting som kan føre til at ventilene å henge åpent, unnlatelse av å rotere motoren slik at begge ventiler på en sylinder er stengt være sjef blant dem. Andre årsaker er slitt ventil guider, ødelagte ventil fjærer, ødelagte vippearmer og cam tilhengere, stakk hydrauliske løftere, ødelagte ventiler, bøyde ventilspindler og ødelagte timing kjeder eller belter. Den raskeste måten å se etter en fast ventilen er å fjerne ventilen dekselet og rotere motoren for å lukke både innsug og eksos ventiler. Når vippearmer nå toppen av sin reise, bør du være i stand til å presse en tynn bladsøker mellom vippearm og ventil tips.
Blown toppakning

Blown head gaskets er neste opp i form av sannsynlighet, som de er det primære tetting element mellom hodet og blokken grensesnitt. Toppakning feil er trolig på eldre motorer, spesielt de som har jern blokker og aluminium hoder eller har sett en eller flere overoppheting hendelser. Jern og aluminium utvider seg forskjellig, og over tid de minutt skjærkrefter på hodet pakning kan til slutt føre til at forseglingen å bryte og pakningen til å blåse. Oddsene er gode for at du finner noen form for væske eller gass crossover som en ekstra symptom. Vanlige crossovers tegn inkluderer hvit eksos, faktisk damp fra vann i sylinderen, blå eksos, olje i kammeret, vann i olje, olje i vann eller drivstoff-duftende bobler i radiator.


hodet eller blokkere skade

hodet eller blokkere skade kan være, og sannsynligvis er årsaken bak de fleste blåst hodet pakninger, og det er noe å sjekke inn hvis du diagnostisere en blåst pakning. Et sprukket hodet eller blokkere kan føre til at du mister sylinder press, men disse sprekkene er vanligvis så små at trykket vil sakte blø av i stedet for direkte å unnlate å bygge og lese null på komprimering sporvidde. Topplokk - bli de aluminium eller jern - er skutt gjennom med dusinvis av små hull og passasjer, og de endringsprosesser hodet ekspansjons-egenskaper i forhold til blokken. Etter overoppheting, vil den tynnere og mer delikat hodet tendens til å deformere og prøve å trekke bort fra tykkere og kraftigere blokk. Dette gjør head-anleggsflaten bølgete, som uunngåelig fører til toppakning fiasko.
Piston Ring Seal

Stempelringer kan funksjonsfeil på en rekke måter, enten ved sprekk eller ryker, eller ved å rotere i sine respektive ring lander slik at ringåpningene justere og tillate trykket å lekke ut. Dette siste kan være tilfelle dersom stemplene har mistet sin beskyttende belegg, og dermed blir tynnere, hvis varmeutvidelse i stempelet selv har økt hullene eller hvis ringene miste spennet i en utslitt boring. Det siste er svært sannsynlig for eldre motorer, som vil naturligvis miste ring spenning som boringer slitasje og ringene mister spensten.
Pistons
p Hvis dine ventilene stenger helt, er din toppakning fin og ringene limer seg, så de eneste gjenværende problemer inkluderer store og ekstremt dyre mekaniske feil. Du kan ha sprukket et stempel. Dette er en distinkt mulighet hvis du har hypereutectic eller høyt silikon innhold stempler - og det er nesten en garanti hvis du har dem - du har mistet sylinder press og har brukt lystgass på enkelte punkt. Langvarig detonasjon eller knocking vil også knuse HT stempler som glass, og vil smelte et hull i støpt og smidd stempler. På dette punktet, ville du bedre håper at en av disse er din skyldige, fordi den eneste andre muligheter inkluderer brutt kobler stenger eller glefset veivaksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68399.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer