Slik feilsøker en Ford Mustang Distributør

The distributør i Ford Mustang utløser tenningen coil og deretter overfører energi (gnist) produsert av spolen til tennpluggene på riktig tid for å tenne komprimert luft /drivstoffblandingen i sylindere. Vanlige feil av Mustang distributør omfatte unnlatelse av å utløse spiral, unnlatelse av å utløse drivstoff sprøytebrukere, unnlatelse av å styre timingen av gnist og unnlatelse av å sende gnist til tennpluggen. Diagnostisering disse problemene er en grei prosess med eliminering gjennom testing mulige årsaker til svikten. Du trenger
Ignition gnist tester
Automotive krets tester
Timing lys
Injector test lys (NOID lys)
Vis flere instruksjoner
Ingen gnist

1.

Ta en tennplugg ledning fra en tennplugg med en tennplugg ledning tang til å vri og trekke ledningen støvel til det løsner fra tennpluggen. Sett terminalen slutten av gnist tester inn i plug wire og klippet jordledningen på testeren til motorblokken.
2

Ha en hjelper kan du prøve å starte motoren mens du se på testeren. Gjenta denne testen for flere tennplugg ledninger. Dersom en sterk gnist er til stede ved de fleste av tennplugg ledninger erstatte ledningene. Hvis ingen gnist er til stede på noen av plugg ledninger gå til neste trinn.
3

Koble coil ledningen fra distributør cap. Fest gnisttester til spolen wire og motorblokken på samme måte som før. Har en hjelper på nytt prøve å starte motoren mens du observere gnist tester. Hvis gnist er til stede på tester erstatte distributør cap og tenning rotor. Hvis ingen gnist er å gå til stede til neste trinn.
4

Koble coil ledningen fra coilen. Fest et kontrollys til blokken og holder sonden slutten av forsøket lys innenfor en 1/4-tommers av spolen terminalen. Har en hjelper kan du prøve å starte motoren mens du observerer gapet mellom test lys og spole terminal. Hvis en lys, sterk gnist er å erstatte dagens spolen wire. Hvis ingen gnist er å gå til stede til neste trinn.
5

Koble spolen elektriske kontakten. Vri tenningsnøkkelen til startposisjon og røre sonden slutten av testen lys til terminalene i den elektriske kontakten. Man skal lyse testen lys som indikerer det leveres strøm til spolen. Hvis verken terminal lyser testen lyset erstatte tenning sikring. Hvis strømmen blir levert gå til neste trinn.
6

Flytt test lysets klipp fra motorblokken til den positive batteripolen. Trykk på test lys til terminalen i den elektriske kontakten som ikke tenne test lys. Har en hjelper kan du prøve å starte motoren mens du observerer lyset. Det bør blinke. Dersom det ikke blinker erstatte pick-up coil og tenningsmodul i fordeleren.
Timing og drivstoff injektor kontroll
7

Trekk den elektriske kontakten fra en av de injektorer. Sett noid lys inn den elektriske kontakten og har en hjelper kan du prøve å starte motoren. Hvis lyset ikke blinker erstatte distributørens pick-up coil og tenningsmodul.
8

Klem batterikablene av timing lys til batteriet og klippet henting av timing lys til nummer én tennplugg ledning. Antallet-ledningen er foran ledningen på passasjer-siden av motoren i Ford V-6 og V-8, og foran ledningen på L-4, motorer.
9

Start motoren og sikt timing lys på timing merker på harmonisk balancer plassert bak Veivakselremskive. Observer taktmerkene som du åpner gassen raskt. Taktmerkene skulle flytte indikerer at distributøren er fremme timingen som svar på gass. Hvis timingen ikke beveger erstatte distributørens tenningsmodulen og pick-up coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67194.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer