Hva er årsakene til bakaksel Noise?

Automotive differensialer kan være ansvarlig for en rekke urovekkende lyder. Komponentene i den endelige stasjonen kan produsere alt fra en dempet rumling til en øre-piercing sutre. Noen mangel på vedlikehold, eller en fullverdig svikt kan bli mistenkt, men tyde larm kan hjelpe finne problemet. På grunn av den rørformede bygging av differensialhuset, høres reise på tvers av sider samt gjenklang opp drivakselen. Støy oppheve reparasjoner kan variere fra common-sted og billig prosedyrer, til intensive og krevende overhalinger. Dårlige nyheter Lagrene

En peiling sultet for smøring, eller en i tøffe arbeidsforhold kan mislykkes over tid. De små rullene i lageret Buret kan begynne å bryte ned. Den sirkulære baner, eller løp rullene ri på etter hvert påvirket av ujevne overflater av undergraver valser. Det som begynner som en lav rumling i fart kan fort eskalere til en whir som får forsterkning gjennom metall differensial boliger. De aksellagrene av enkelte drivlinjer er i nærheten av hjulene, og lyden av en defekt man kan bli sterkere på den ene siden. Den differensielle pinjong er koblet til drivakselen og bærer defekter på pinjongens kan bli avfølt ned lengden av skaftet. På grunn av denne misvisende følelse, kan overføringen selv synes å være involvert. Lagrene som støtter differensial ringdrev kan produsere en rumling eller whir hvis de er defekte, men er minst sannsynlig til å mislykkes i normal drift.
Deep Remorse

differensial pinion utstyr er slått av overføring utganger via drivakselen. Vil drevet driver ringdrevet å overføre makt til akslene, og til slutt hjulene. COG flater der drevet og ringtannhjulet mesh er nøye justert og kritisk til lydløs drift og komponent lang levetid. Dybden av pinjong i kapslingen er målt til å møte produsentens angivelse. Typiske differensielle designet bruker en sammenleggbar avstandsstykke som er knust en viss mengde for å oppnå riktig inntrengningsdybde i huset. Dra, eller forspenning av pinion lageret er en kritisk påfølgende justering. Gear sutre som kommer og går som gassen er brukt og sluppet underveis, kan være knyttet til mistilpasning eller defekt i pinion posisjon.
Ear Rings

Bortsett fra pinion dybde, andre faktorer påvirker måten vil drevet maskene med ring gear. Stor forsiktighet er tatt under montering eller gjenoppbygge prosess for å sikre optimal kontakt. Girene får rotert etter fargestoff er sterkt preget av smakløshet på hjul for å vise paring flater. Ringgiret transportør er justert fra side til side for å gi den beste mesh. Overdreven clearance kan resultere i gir snert som skaper en ringelyd ofte hørbar avstand. Ringen utstyr run-out blir nøye overvåket av bruk av en ekstern indikator som måler slingring i trinn på ett tusendels av en tomme, i arbeidet med å beskytte mot rytmiske brølende lyder og utstyr slitasje.
Falske alarmer

lydfrekvenser slippes ut av en defekt differensial variere etter arten og alvorlighetsgraden av feilen. Noen lyder anses som normale egenskapene til visse design, av produsentene, og er ingen grunn til alarm. Side tannhjul, noen ganger kalt spider gears, la akslene for å slå på ulike hastigheter i svinger. Slitte side gears kan rapportere med en klunk, når du velger revers står stille, eller når du skifter revers kjøring forover. De clutch samlinger i limited-slip differensialer kan lage en lett smellelydene ved sikkerhetskopiering i vinkel, og enten racket blir avvist av bilprodusenten som innenfor toleransene. Høyfrekvente knirking som øker i tempo i forbindelse med veihastighet kan synes å komme fra differensial, men kan være generert av en slitt universalledd på pinjongen enden av drivakselen. Ingen interne reparasjoner er nødvendig, og de uakseptable felles er lett smurt, eller erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68715.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer