ABS Problemer i 1997 Ford Explorer

The 1997 Ford Explorer har 12 tilbakekallinger, men ingen har jobbet med blokkeringsfrie bremser (ABS) problemer enkelte Explorer eiere har opplevd. Ifølge Carcomplaints.com, de '97 Explorer ABS-bremsene stå på hele tiden, selv når bremsene ikke er i bruk. ABS lampen lyser i

Noen eiere av '97 Ford Explorer rapporten ABS lyset i førerhuset på SUV igjen på, selv når ABS bremser ikke blir brukt. Dette ABS problemet har blitt tilskrevet ABS sensor. Sensoren informerer feilaktig føreren er det et problem med ABS-bremser. Den eneste korreksjon for dette ABS problemet er å få sensoren skiftes ut.
ABS Feil

BBA-reman rapporterer ABS-bremser har blitt feil på grunn av korrosjon på sensoren kabler, slik at ABS-bremsene til å engasjere seg på ulike hjulene på '97 Ford Explorer. Korrosjon på sensoren multi-plugger eller kabler skader de plugger og kabler, noe som hindrer signalene som sendes av sensorene, engasjerende ABS-bremser. En feilkode vises på diagnose scanner, og Explorer eieren må gjøre reparasjoner anbefalt av feilkode. Hvis denne reparasjonen ikke korrigere ABS brems feil, da Explorer eieren må sjekke sensor kabler eller multi-plugg for å hindre at ABS bremser fra funksjonsfeil.
ABS Brake Lines

'97 Ford Explorer har en ABS brems-linjen problem. Ifølge Truedelta.com, har ABS bremseslanger vært tørt råtner på noen '97 Explorers, forårsaker dem til å bryte og lekke væske. Bremsevæske er avgjørende for å kjøre kalipperne av ABS bremser fordi, uten bremsevæske, vil bøylen ikke åpne eller lukke riktig. Den eneste korreksjon for dette ABS bremser problemet er å erstatte alle bremseslanger fordi råtner ikke kan være visuelt tydelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65732.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer