Hvordan redusere motorolje Burning

Dusinvis av problemer kan føre motorolje brenning. Først finne ut om oljen er faktisk blir brent eller om det rett og slett blir brukt på et høyere-enn-normal hastighet eller lekker. Symptomer på brennende olje inkluderer eksos, økt veivhustrykk, redusert motor trykk (på grunn av slitte ventil tetninger eller stempelringer, for eksempel) og økt oljeforbruk. Til tross for de mange problemer som kan føre til brenning og overforbruk, kan du se etter noen vanlige gjerningsmennene før du slår til en mekaniker. Du trenger
ventildeksel pakninger og O-ringer
skrutrekker
Momentnøkkel (valgfritt)
Olje
oljefilter
Olje tilsetningsstoffer
Motor-rengjøring spray

Vis flere instruksjoner
en

Inspiser ventil deksler. Sakte, uten trykkabin lekkasjer kan utvikle her hvis ventilen deksler er løse eller pakningene er dårlige. Sjekk at boltene og stram dem hvis de er løs. Pass på å ikke over-stramme og knekke eller bøye ventilen dekker. Ved hjelp av en momentnøkkel bidrar til å unngå over-innstramming.
2

Fjern ventilen dekker hvis du bestemmer løse deksler er ikke problemet. Kontroller pakningen og O-ringer. Hvis de er sprukket eller forverret, erstatte dem. Forsiktig pop pakning eller O-ring ut med en skrutrekker, rense sporene av rusk og sette inn nye pakninger.
3

Sjekk din oljefilteret. Det kan være gamle og ikke gjør jobben sin lenger, noe som resulterer i olje tetter filteret og muligens blir kastet rundt (begroing både innsiden og utsiden av motoren og lekker). Oljen også kunne omgå filteret - nyere motorer har bypass systemer for å sikre at litt olje, selv om det er skittent, kommer tilbake til motoren - og skriv din motor som skitten olje, brennende raskere enn ren olje. Sørg også for at du ikke har to oljefilter pakninger (en gammel en kanskje ikke har blitt fjernet). Å ha to pakninger resulterer i en dårlig forsegling og en lekkasje eller dårlig trykk. Skifte filter, og sørg for at du endrer den med hvert oljeskift.
4

Endre olje. Det enkle trinn i seg selv kan redusere olje-brenning problemer. Hvis du ikke har byttet olje i lang tid, blir det skitne olje i motoren din brenner raskere enn ren olje på grunn av faste stoffer i suspensjon i olje. Mer friksjon blir opprettet på motordeler og brenning av olje.
5

Øk oljekvalitet og /eller bruke en olje-brenner-reduksjon additiv. Hvis du har brukt 10W-30 olje, erstatte den med 10W-40 eller en enkelt-grade olje. Prøv å bruke en 40-weight olje om sommeren og 20 - eller 30-weight olje i vinter. Det er noe uenighet blant eksperter om hjelp tilsetningsstoffer. Bilprodusenter anbefale verken uttrykkelig forbyr å bruke tilsetningsstoffer som hevder å redusere motorslitasje eller på annen måte forbedre ytelsen. Eldre biler kan ha mer nytte av tilsetningsstoffer. Alle disse fremgangsmåter i utgangspunktet øke viskositeten av oljen, tilsynelatende skape en tykkere smøremiddel for å bedre beskytte motordelene. Tilsetningsstoffer vil vanligvis ikke forårsake noen skade, men noen mennesker spørsmålet deres effektivitet og kostnader.
6

Ta bilen til en profesjonell mekaniker hvis at-home, gjør-det-selv-tiltak ikke hjelpe . Hvis du ikke er en mekaniker, og motoren din lider av ventil problemer, stempel eller stempel-ring skader, PCV ventil problemer eller andre interne motor-slitasje problemer, trenger du en profesjonell vurdering og reparasjoner.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65733.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer