6.2 Diesel Levetid Problemer

Diesel motorer gir holdbarhet og dreiemoment for manøvrering og haling med en pickup lastebil. Lastebil entusiaster kan erstatte sine gassmotorer med dieselmotorer , for eksempel en 6,2 -L diesel. Imidlertid kan denne motoren utvikler levetid problemer . Identifikasjon

T 6,2 -L dieselmotor var et lager motoren som brukes i General Motors light- duty lastebiler mellom 1982 og 1993 . Motoren ble svært populært med motor mekanikere på grunn av sin enkle design, pålitelighet og rimelig pris.
Levetid Problemer

Konsekvent vedlikehold er en viktig faktor for å forlenge levetiden på en 6,2 -L dieselmotor. Den unike sammensetningen av diesel gjør det attraktivt for mikrober , spesielt hvis vannet har infiltrert drivstofftanken . Mikroben aktivitet skaper slam og slim som fester seg til deler av drivstoffsystemet.

Glødeplugger hjelpe motoren start på en kald dag . Motoren kan ikke dreies rundt hvis en eller flere av pluggene er skadet eller dekket i karbon oppbygging.
Forebygging /løsning

Skift olje på de anbefalte intervaller og inspisere drivstofftanken og linjer for alle slam akkumulering. Før vinteren bosetter seg i , sjekk glødepluggene og kontroller at de er funksjonelle for kaldt morgen motor spy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68086.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer