Hvordan Sjekk kompresjon på en 2001 Ford Focus

Som stemplene i motoren din 2001 Ford Focus flytte opp i sylinderen, under komprimering slag, komprimere de luft /drivstoff blanding. Dette fører til at blandingen varmes opp til litt under det selv-antennelsestemperatur av drivstoffet. Like før stempelet når øvre dødpunkt av hjerneslag tennpluggen branner og antenner drivstoff. Når motoren slites, er komprimering tapt og kan ikke bli tent hvis drivstoffet ikke oppvarmet nok under komprimering slag. En kompresjon test vil verifisere kompresjon i motoren og diagnostisere lav kompresjon. Du trenger
Socket sett
Compression tester
tennplugg ledning tang
Vekt
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå på tomgang i noen minutter for å varme den opp. Det er ikke nødvendig for at motoren skal være driftsvarm, trenger den bare å være varm. Slå av motoren.
2

Fjern alle fire tennplugg ledninger fra tennpluggene. Ta tak i plugg ledning støvler med fra tennpluggen tang og vri støvelen mens du trekker ledningen av tennpluggen. 2001 Ford Focus er en forhjulsdrevet bil med en tverrgående montert firesylindret motor. Tennpluggene er plassert på siden av motoren, vendt mot fronten av motorrommet, og er lett tilgjengelig.
3

Skru alle fire tennplugger bruker en 5/8-inch Plugghetter, forlengelse, og skralle. Fjern bensinpumpen sikringen fra den ekstra sikringsskap plassert i motorrommet mellom brannmuren og luftfilteret boliger. I 2001 Focus bensinpumpen sikringen er på plass nummer 12 som merket på dekselet til sikringsboksen. Dette vil hindre brensel fra å bli tilført til injektorene under testen og hindre muligheten for en motor brann.
4.

blokk gassen åpen ved hjelp av en vekt eller en annen egnet gjenstand, til fullt trykk ned gasspedalen. Skru slangen fra kompresjon tester inn nummer én sylinder tennplugg hullet. I Focus er nummerert fra venstre mot høyre. Plugg kompresjon tester måleren på slangen.
5

Vri tenningsnøkkelen til startposisjon og lytte til motoren. Når stemplene reise opp gjennom sitt kompresjonsslag det vil avta i løpet av kompresjonsslaget av sylinderen med den kompresjon testeren installert å forårsake en hørbar endring i lyden fra motoren. Sveiv motoren seks omdreininger og observere trykket som vises på kompresjon tester.
6

Gjenta testen på de gjenværende sylindere. Hvis den laveste sylindertrykket er 15% mindre enn den høyeste beholdere under trykk, går til neste trinn. Hvis sylindrene er innenfor 15% av hverandre komprimeringen er innenfor toleransene.
7

Utfør en "Wet" kompresjon test på laveste sylinder. Legg en spiseskje olje i sylinderen med laveste komprimering og installere kompresjon tester. Dra motoren rundt til seks omdreininger og observere trykket på måleren. Hvis trykket øker, mer enn noen få psi, under den våte prøven stempelringene er utbrukt. Hvis trykket er fortsatt den samme ventilene ikke limer seg ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66905.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer