Ford Magneter Feilsøking

Magnetventiler er en kritisk komponent i tenningen i biler. Også kjent som forrett releer, magnetventiler startere jumpstart motor med elektrisk strøm fra batteriet når tenningsnøkkelen vris. Ford solenoids er blant de mest populære startende i bilindustrien siden de er koblet direkte til batteriet, noe som gir rikelig med kraft når du starter bilen. Dessverre, som alle bildeler, Ford solenoider er fortsatt utsatt for feil som kan holde en ellers kjørbar bil fast i oppkjørselen. Diagnostisering Problem

magnetventil er koblet til Fords batteri og elektriske enheter, inkludert tenningen. Hvis det er et problem med noen av bilens elektriske komponenter, kunne solenoiden være å klandre. Den vanligste magnetventil problem i en Ford er å starte bilen mens motoren fortsatt er varm. Dersom bilen lett starter på nytt når motoren er avkjølt i 30 minutter, betyr det sannsynlig at solenoiden er overoppheting. Et annet avslørende tegn på at en Ford magnetventil er konstituert opp er når du vrir tenningsnøkkelen starter ikke motoren og de innvendige lysene ikke flimrer eller slå av.
Observation
< p> Spør en venn til å starte Fords motoren ved å vri tenningen. Med panseret åpent, se starteren (ligger i nærheten av batteriet). Hvis det ikke spinner, er det to mulige problemer. Det kan være at kraften går til startsolenoiden er utilstrekkelig, eller det kan bety at strømmen kommer frem til solenoid men ikke ankommer motoren. Den enkleste måten å finne ut av problemet, er å slå på Fords interiør lysene og starte bilen igjen. Hvis starteren ikke spinner og lysene ikke svak, er solenoiden ikke får nok strøm. Du må bytte enten tenningslåsen, starteren relé, overføring sikkerhetsbryter, solenoiden selv eller ledningene kobler dem sammen. Hvis lampene dim under denne testen, må du inspisere batterikablene og batteriet selv.
Skifte magnetventil

Når du har isolert solenoiden som roten av problemer med bilen, må du erstatte det. Skifte en Fords defekt magnetventil krever tilgang til batteriet, tenning og overføring. Før du starter, bør du kontakte Fords service manual eller kjøpe en Chilton erstatning. Dette vil fungere som veikart til motorkomponenter å sikre at du ikke kobler feil ledninger. Koble fra batteripolene og fortsett å fjerne den gamle magnetventil starteren. Når den er fjernet, må du montere og feste den nye magnetventil med kabler som passer ordentlig. Test magnetventil ved å vri tenningen med interiør lysene på. Hvis Ford starter og lysene ikke dempe eller slå av, ta bilen for en betydelig tur. Når bilens motor er varm, tilbake til oppkjørselen din og slå den av helt. Motoren skal starte umiddelbart uten et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64451.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer