Hvordan Test nodene i en Dynamo

En bilens dynamo er den viktigste strømkilde for elektrisk drevne mekanismer og enheter. Mens batteriet gir den innledende makt til å starte motoren, gir dynamoen konstant strøm til radio, klimaanlegg, lys, elektriske vinduer, automatisk lukke dører og bagasjerommet. Ofte, når en bil ikke slår over og det er lite eller ingen strøm til innvendig belysning, er det første sviktende komponent for å vurdere batteriet. Men hvis batteriet er god, har generatoren for å bli testet. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

snu bilen og løft panseret. Sjekk dynamoen beltet først for å se om det er løs før du utfører noen andre sjekker. Selv om dynamoen er bra, må beltet være stram for at dynamoen å gi strøm.
2

La motoren på bruke et voltmeter for å sjekke batteriet først. Dette er nødvendig for å fastslå den faktiske kilden til problemet. Plasser Voltmeter røde ledelsen på plusspolen-stud på batteriet og den svarte ledningen på den negative polen-stud på batteriet. Voltmeter bør lese mellom 12,5 volt og 12,8 volt.
3

Sjekk dynamoen utgang for å se om dynamoen nodene fungerer som de skal. Slå av motoren på og la bilen inaktiv. Legg den i "Park" og sett på parkerings-pause som en sikkerhetsforanstaltning. Plasser Voltmeter røde ledelsen på batteriets positive pol-stud og den sorte ledningen på batteriets negative poler-stud. Se etter en spenning lesing på 13,6 volt til 14,3 volt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67591.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer