Hvordan sjekke en motor Misfire

Når bilen går ujevnt, er det vanligvis noe enkelt. Du kan sjekke de mest åpenbare ting uten å ta bilen til en mekaniker. Når motoren din misfires, det trenger ikke å være et mysterium. Du kan sjekke det selv uten et verktøy kiste full av verktøy. Når du finner problemet, kan du sannsynligvis fikse det selv. Du trenger
Spark plug socket og skralle
Ny tennplugg
Ny tennplugg ledning
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og starte bilen. Lytt til motoren i noen minutter for å etablere en lyd i mønsteret av feiltenning.
2

Trekk gummi cap på baksiden tennpluggen. Lytt til motoren. Hvis feiltenning er merkbart verre, eller motoren dør, settes hetten tilbake på tennpluggen.
3

Trekk hetten av den neste plug i rekkefølge, lytte og deretter sette hetten Tilbake på pluggen. Gjør alle ledningene i rekkefølge. Når du kommer til sylinder som mangler, vil det ikke bli noen endring i lyden av motoren. Trekk den av og sette den tilbake på flere ganger for å være sikker på at du har rett sylinder. La den løs og slå av motoren.
4

Ta ut tennpluggen med en tennplugg socket og skralle. Skift ut tennpluggen med en ny. Sett tennpluggen tilbake på og starte motoren. Hvis motoren fortsetter å bli tent, slå av motoren. Trekk tennpluggen av motoren og kast den. Skift ut tennpluggen med en ny.
5

Start motoren. Hvis motoren fortsetter å bli tent, ligger problemet sannsynligvis med drivstoff levering systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66483.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer