Hvorfor Flicker Mine Frontlyktene gjøre når jeg kjøre?

Frontlyktene er maktsyke enheter. Kombinert med frontlys iboende sikt, vil dette attributtet ofte gjøre et bilens kjørelys de første komponentene til å lide av elektriske systemfeil. Disse feilene kan variere fra en dårlig bakken, til en sviktende dynamo til en enkel abradert ledning. Problemet er verdt å se nærmere, siden blafrende frontlykter kan indikere en alvorlig feil i det elektriske systemet. Løse kontakter
p Hvis frontlykter bare synes å flimre på og av på måfå - spesielt når du kjører over røffe veier - så problemet er nesten helt sikkert en løs kontakt eller pære. Løse kontakter kan variere fra ledningsnettet på bryteren, til dem på frontlyktene til en på sikringen panelet. Løse sikringer og lyspærer er også en mulighet.
Bad Kabling

strøm som flyter gjennom frontlys kabling setter det under et mye stress. Påkjenninger i konstant høy strøm kombinert med varme i motorrommet, utilsiktet vridning og bøying og slitasje på nærliggende objekter kan lett føre til en wire enten å bryte internt eller å jorde ut på rammen. Denne tilstanden er den eneste andre sannsynligvis vil føre til tilfeldig flimring.
Starter Bytte

En konstant og regelmessig on-off flimmer kan være et resultat av en dårlig frontlys stafett eller frontlys bryteren. Releer er i utgangspunktet elektromagnetiske brytere: Når man svikter, kan det stadig åpne og lukke som dagens trekning gjennom den stiger og faller. Interne brytere feil kan gjøre det samme, men de er litt mindre sannsynlig enn en dårlig stafett.
Tilbehør trekker strøm

Massive stereoanlegg er beryktet for å forårsake frontlys pulsering - noen mennesker selv som dette, siden frontlyktene dempes som svar på bass hit. Men, kan alvorlige feil i andre komponenter også forårsake overflødig strømforbruk. Mange komponenter på randen av svikt vil bygge opp varme og motstand, deretter stengt etter intern motstand overvinner strøminntak. Motorkjølevifta er beryktet for denne tilstanden, men en dårlig drivstoffpumpe, air condition kompressor clutch, elektrisk blokk og hytte varmeovner, og selv vinduspusser motorer, kan gi en forbigående strømforbruk.
Mislyktes Dynamo

Alternators vil vanligvis mislykkes i en gradvis måte, men det vil ikke alltid være tilfelle. De fleste dynamoer bruker en innebygd spenningsregulator for å holde produksjonen på en jevn 14,2 volt eller så. En sviktende spenningsregulator av dynamo dioder kan raskt pigg og slipp spenning, som fører til enten en vanlig eller tilfeldig blaff, avhengig av hva som er brutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68313.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer