1994 Lincoln Town Car spenningsregulator Symptomer

I 1994 Lincoln Town Cars, er spenningsregulator del av bilens ladesystem, som bidrar til å skape og opprettholde nok elektrisk ladning for at bilen skal fungere korrekt. Generatoren skaper en ladning som bilen kjører, som så blir overført til batteriet. En defekt spenningsregulator vil føre til noen få symptomer, og noen kan bare tilskrives batteri eller dynamo. Starter Issues
p Hvis din 1994 Lincoln Town Car er å ha problemer med å starte, kan det være et tegn på en defekt spenningsregulator. Batteriet får sin ladning fra dynamo, med spenningsregulator kontrollere utveksling av elektrisitet. En defekt spenningsregulator kan constrict flyten av elektrisitet for mye slik at batteriet går tomt for strøm, og er ikke i stand til å drive bilen nok til å starte motoren.
Korrosjon

Et sikkert tegn på en feil spenningsregulator på en 1994 Lincoln Town Car er konstant korrosjon buildup på enten batteriets terminaler eller batteriets skuffen. Med en defekt spenningsregulator, er mengden elektrisitet som kommer fra dynamo til batteri som ikke er kontrollert, noe som vil resultere i at batteriet overlading. Når batteriet blir overladet, vil syren inne koke ut og forårsake korrosjon.
Split Batteri

Akkurat som oppbygging av korrosjon, hvis bil er Batteriet er splittet, er det et tegn på en dårlig spenningsregulator. Fordi batteriet overladet av dynamoen og det koker, noen ganger syrene ikke søler utenfor batteriet. I stedet varmer opp batteriet opp til det punktet at plast casing rundt det faktisk sprekker, eller batteriet deler. Bytte batteri vil ikke løse problemet, siden det er den spenningsregulator og ikke batteriet som er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64858.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer