Ford Transmission Soft Shift Problemer

Ford sendinger er underlagt de samme slags feil som alle andre sendinger. Myk skiftende som et resultat av slipping clutcher og lavt væsketrykk er et ganske vanlig problem med sendinger, og kan være lettere å fikse enn du tror. Type F Fluid

Ford var en av de første amerikanske produsenter å bruke friksjon modifikatorer i væske sin. Ford-sendinger har lenge brukt Type F væske, som inneholder kjemikalier som impregnere klørne og bidra til å kontrollere glidning. Ved hjelp av en annen type væske kan føre til glidning og myk giring.
Lavtrykk

Et skittent eller tilstoppet girolje filter kan forårsake et fall i væsketrykket. Clutchen er avhengig av væske press for å engasjere seg, så et tett filter kan lett føre til glidning og myk giring.
Old Fluid

friksjon modifikatorer i Type F væske kan bryte ned lenge før væsken i seg selv mister smøreevne. Mens overføring kan fortsette å fungere på andre måter, vil clutchen begynner å slure under skift.
Flushing

Ikke, under noen omstendigheter, helt spyle en overføring Dersom fluidet har mer enn 20.000 miles på den. Den nye væsken vil ikke blande seg med den gamle væsken impregnert inn clutchen, og overføringen vil raskt ødelegge seg selv. Hvis væsken er utslitt, tømme renne pannen og fylle den med væske hver 10.000 miles for de neste 30.000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67750.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer