Tegn og symptomer på en dårlig Shifter kabel

The shifter kabelen går fra girspaken til overføring kobling. Det spiller ingen rolle om bilen er en automatisk eller manuell girkasse, fordi både sendinger har Shifter kabler. Siden den manuelle girkassen har flere bevegelige deler, de fleste av problemene registrert oppstår i denne typen overføring. Girspaken kabel problemene påvirker overføringen, kopling og clutch. En rekke tegn og symptomer peker mot en shifter kabelen som går dårlig. Gear Shift Play

Overdreven girskift play er et godt tegn på at shifter kabelen går dårlig. Når for mye slakk er i shifter kabelen, vil giret føles løst eller forsinke engasjement for det neste giret. Shifter kabelen er strukket, er tilkoblingen løs eller kabelen er ikke riktig justert. En løs eller slitte skift kabel i en automatisk girkasse er synlig når du overfører girspaken fra park til å kjøre. Giret merking viser at overføringen er i en av de andre girene, for eksempel først gear, når det faktisk er i stasjonen.
Vehicle ikke starter

bilen vil ikke starte hvis kjøretøyet ikke er i nøytral eller park på en automatisk girkasse. Shifter kabelen er ikke engasjerende sammenhengen på grunn av en ødelagt kabel, slitt kabel, skadet kabel foringen, wirejusteringen eller stiv kabel. Etter å ha spilt med giret, kan du vanligvis få bilen til å skru, men en ødelagt shifter kabelen vil ikke tillate girene for å skifte og bilen forblir i det siste giret den var i før kabelen blakk.

Kanal Gratis Gear Shift

Noen trykket føles når giring. Hvis det er gratis spill på giret eller giret føles lettere når du overfører tannhjul, er shifter kabelen skadet. Mest sannsynlig shifter kabelen har falt av eller ødelagt og må byttes ut eller å bli reattached.
Gear Shift Stiff

girskift vil bli stiv hvis shifter kabelen er går dårlig eller krever reparasjon. Det er vanlig for veien rusk å bygge opp på shifter kabel, slik at den blir stiv. En stiv shifter kabelen kan hindre at operatøren skiftende i girene, spesielt bakover, eller få ham til å bruke mer makt til å skifte fra utstyr til utstyr.
Bil boder

bilen vil stoppe hvis shifter kabelen går dårlig. Når du slipper clutchen på en manuell girkasse, bilen vil hoppe og stall hvis shifter kabelen ikke engasjere det neste giret. Et symptom som dette skjer også hvis du ikke akselerere etter utgivelsen av clutch, men sjåfører med manuell girkasse erfaring vil gjenkjenne det er et annet problem i tillegg til deres kjøreegenskaper.
Støy

Under giring, kan du høre en skrapelyd eller skravling fordi sammenhengen ikke er engasjerende overføring riktig. Dette skjer når shifter kabelen er løs, slitt, strukket eller kabelen foring er skadet. Bilen vil også vise dette symptomet hvis kabelen ikke er riktig justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68165.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer