Hvordan Test en generator i en 1995 Chevy Suburban

Tegn dynamoen i 1995 Chevy Suburban er sviktende er svake innvendige og utvendige lys, en flimrende dash panel og problemer starte motoren . Når en dynamo til slutt dør, vil motoren ikke kjøre i det hele tatt . Hopping batteriet får motoren til å snu, men det vil ikke holde motoren i gang. På den annen side kan en perfekt sunn dynamo ikke lade et utladet batteri. Test dynamoen i din Suburban å finne ut om det eller batteriet trenger reparasjon eller erstatning . Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og koble voltmeter til de positive og negative batteripolene , i den rekkefølgen , mens motoren er slått av . De positive og negative sidene er identifiserbare av pluss og minus tegn . Den positive kabelen er rød og den negative kabelen er svart.
2

Drei motoren . Voltmeter tester spenningen i batteriet når motoren er slått av, og det tester dynamoen når motoren er skrudd .
3

Sjekk avlesningen på voltmeter. En sterk dynamo leser mellom 13,6 og 14,3 volt. En svak lesing er en indikasjon på dynamoen må kanskje skiftes ut . Ta dynamo til en auto deler butikken eller mekaniker for videre testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65551.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer