Hvordan vet jeg om en framaksel Joint Is Going Out?

De fleste biler på veien i dag, det være seg front-stasjonen eller firehjulsdrift, bruke noen form for konstant hastighet forakselen felles. Biler som bruker dem har vanligvis fire totalt: to på innsiden av akselen aksler og ytterligere to ved endene av akselen aksler rett bak hjulnavet. CV felles symptomer, uavhengig av merke, er ganske universelle, det eneste problemet er å finne ut hvilken av de fire har sviktet, og hvor dårlig. Svikt

På innsiden, fungerer en CV joint noe som ball-and-socket joint i skulderen. Den primære forskjellen er at CV leddene vanligvis har 3-6 av disse ball-og-sokler, mens skulderen - formodentlig - har bare ett. Når de små lagrene i en CV joint begynner å slites ut, åpnes en liten klaring opp mellom lagrene og ytre peiling skallet. Når det skjer, begynner CV joint å bygge opp momentum før engasjerende og raskt hammere de resterende peiling materialet inn granatsplinter.
Clunking Under akselerasjon
p Som du kanskje forventer, ofte den første advarsel tegn på forestående CV leddet vil være lyden av de interne komponentene hamrer sammen. Du vil merke det først som et lett trykk under akselerasjon og bremsing, innen en annen hundre miles, vil det lett trykk trolig vokse til en merkbar knock og deretter til en hard knock at du kan føle deg gjennom gulvet. Både indre og ytre cv ledd vil stille denne typen clunking under akselerasjon og bremsing.
Clunking Mens Turning
p Dette er den klassiske symptom på CV joint failureand indikerer generelt en dårlig ytre CV joint. Den ytre cv felles går gjennom et langt større spekter av bevegelse enn den indre én, omtrent 50 til 60 grader, i forhold til om lag 10 grader. Som sådan vil den ytre cv felles begynne å dukke og binde mer enn ett indre som dens lagre flop rundt og kile mot hverandre og inn lagrene. Generelt sett, en CV som klikker verre når du svinger til høyre enn det gjør å snu igjen indikerer en dårlig høyre-lager, og vice-versa for venstre side. CV vil også ofte klikker verre i revers enn i stasjonen.
Shudder og Growling

gysninger under akselerasjon kan tyde på en dårlig indre eller ytre CV joint. Dette skjer gjerne når CV felles samling spretter frem og tilbake inne i bærere i stedet for clacking gang og låse på plass. Noen biler er mer utsatt for skjelvende enn andre. En grusete knurring er vanligvis lyden av tørr metall vibrerende, spretter ut av eller binding på tørt metall. Det indikerer vanligvis en mangel på smøring, som ofte går forut for svikt i tilfelle av en cv felles. Men growling ikke, i seg selv, tyder på en dårlig CV joint - hjullager vil gjøre den samme støyen under samme forhold

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68710.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer