Hvordan diagnostisere jeg bil Problemer i en '92 Saturn?

The Saturn bilmerke likte en stor mengde popularitet. Men General Motors sultet sin Saturn delingen av FoU-midler. I tillegg nektet UAW å reforhandle lønn og goder for å matche de asiatiske konkurrenter, så Saturn biler sakte verre som lavere kvalitet deler ble brukt til å holde kostnadene nede. De 1992 Saturns kan ha en rekke små og store problemer som kan være årsaken problemer, på grunn av kostnadskutt og lav kvalitet deler. Instruksjoner
en

Kontroller dekkene for skader eller slitt slitebanen. Det første Saturn begynt å kutte ned på var dekkene (lavere kvalitet gummi ville maktkampen tidlig). Hvis dekkene er slitt skallet så de må skiftes ut, da de ikke vil ha noen grep på veien hvis det regner. Se å se om noen av dekkene er lite press, noe som kan indikere en luftlekkasje.
2

Pop panseret av Saturn og inspisere motorrommet. Hvis bilen er en turbo-modell, deretter inspisere turbo bolig for noen deformasjon. Hvis blow-off ventil hadde satt seg fast stengt, da overtrykk kan ha oppblåst eller sprukket huset. Se på nedløpsrøret å se om blow-off ventil er fortsatt festet. Hvis blow-off ventil mangler, er da bilen vil være nede på kraft før den er byttet.
3

Snu bilen på og skifte til stasjonen. Lytt til overføring til skift, kunne noen høye smell indikere en sviktende overføring. Hør etter om sliping mens du kjører rett hvis du har en all-wheel-drive Saturn. Sliping kan indikere en skjev transaksel eller en skadet overføre saken.
4

Lytt til bilen ved å styre rundt et hjørne. Enhver periodisk klikke eller banging kan indikere en skadet styring knoke eller kontinuerlig hastighet felles. Styringsgruppen knoke er det som gjør at hjulet å vri uavhengig av akselen og kontinuerlig hastighet felles hjelpere i den bestrebelsen. Har bilen flat-sengs hvis styringen er kompromittert på noen måte.
5

Se på innvendige paneler for å se om de henger av. Lytt for dem å pipe eller skrangle under prøvekjøring. For å holde prisene nede Saturn brukt mye hard plast som blir sprø med alderen. Disse plast paneler kan bryte sine klemmene og plugger og løsne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67842.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer