Slik feilsøker tåkelys kretser

Tåkelys ledninger kobles til slutt til bilens batteri, men før de kommer til batteriet, går den positive ledningen til tåkelys bryteren og deretter til sikringsboksen mens den negative ledning kobles til jord på en metall del av kjøretøyet. Hvis du finner dine tåkelys fungerer ikke og du har allerede bekreftet at det ikke er pærene på tåkelysene, så må du feilsøke kretsene. Bruke et voltmeter og systematisk å teste hver del av kretsen. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dekselet til sikringsboksen i bilen. Dette er plasser først tåkelys ledninger går til fra batteriet.
2

Finn sikring for tåkelys. Se på innsiden eller utsiden av sikringen dekning for et diagram. Du finner at hver sikring er oppført.
3

Bruk et voltmeter for å sjekke om det går strøm til og fra sikringen. Voltmeter har to fargede ledninger med metall tips på endene. Finn en bart metall del av kjøretøyet nær til sikringsboksen - en skrue eller bolt er fine. Plasser spissen på enden av den sorte ledningen fra voltmeteret inntil metallet del av kjøretøyet. Plasser spissen på enden av den røde ledningen til den øvre ende av sikringen. Hvis du får en lesning, er elektrisitet fôring til sikring slik at problemet ligger et sted mellom sikring og tåkelysene så hold feilsøking. Hvis du ikke får en lesning, du vet at feilen ligger mellom sikring og batteri, så du trenger for å få ledningene kontrolleres eller skiftes ut.
4

Hold spissen på slutten av sorte ledningen på metalldelen av kjøretøyet. Plasser spissen på enden av den røde ledningen på den nedre ende av sikringen. Hvis du får en lesning elektrisitet mates gjennom sikringen, så du trenger for å fortsette feilsøkingen. Hvis du ikke får en lesning, vet du feilen er sikringen så bytt sikringen og dine tåkelys vil fungere.
5

Test din tåke lysbryter hjelp av voltmeter. Du må kanskje ta av dekselet på bryteren for å komme til ledningene. Plasser spissen på enden av den sorte ledningen fra voltmeteret til en annen metalldel på kjøretøyet i nærheten av bryteren. Plasser spissen på enden av den røde ledningen til "I"-terminalen på bryteren. Hvis du får en lesning da elektrisiteten blir til bryteren. Hvis du ikke får en lese, er det noen feil på ledningene mellom bryteren og sikringen, så du trenger for å få det sjekket.
6

Slå på tåkelys bryteren. Plasser spissen på enden av den røde ledningen til "ut"-terminalen på bryteren. Hvis du får en lesning, er bryteren fine. Hvis du ikke får en lesning, da bryteren er defekt, så du må bytte bryteren - deretter din tåkelys vil fungere
7

Sjekk ledningene på tåkelysene.. Som før, plassere tuppen på enden av den svarte ledningen fra voltmeter på en passende metall del av kjøretøyet nær tåkelysene. Plasser spissen på enden av den røde ledningen til tåke lys terminalen. Hvis du får en lesning da elektrisitet er å få til lyset, så det er en feil i tåkelys-tilkobling, slik at du trenger å få det sjekket eller erstattes. Hvis du ikke får en lesning, så feilen er mellom bryteren og tåke lys så ledningene må kontrolleres eller skiftes ut.
8

Test de andre tåkelys, hvis du har mer enn en, ved hjelp av den samme metode. Hvis du får en lesning, så er det tåkelys enhet, og hvis du ikke gjør det, er det ledningene mellom bryteren og tåke lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67789.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer