Slik feilsøker en 1994 Jeep Wrangler med olje i luftfilteret

Feilsøking olje i luftfilteret på en 1994 Jeep Wrangler er heldigvis en relativt enkel oppgave . Det er et par grunner kan være olje i luftfilteret , så innsnevring ned årsaken bør ikke ta mye tid eller problemer . Reparasjoner for olje i luftfilteret kan variere fra enkelt og billig å utfordrende og dyrt. Du kan diagnostisere årsaken selv, men du må kanskje få en kvalifisert mekaniker for å gjøre reparasjoner . Instruksjoner
en

Se nøye på luftfilteret å fastslå nøyaktig hvor oljen befinner seg. Sjekk for å se om oljen er på den ene siden , på utsiden eller bare på innsiden av filteret.
2

Bytt ut PCV ventilen. PCV ventilen fungerer innenfor utslipp system av Jeep og om det er tett eller ødelagt det vil føre oljen til å være i luftfilteret . Problemer med PCV ventilen vil indikeres med olje på utsiden av luftfilteret.
3

Look for å se om det er noen olje på innsiden av Jeep luftfilter. Hvis det er mer enn sannsynlig at du har et mer alvorlig problem med motoren , for eksempel slitte ringer eller blåst stempler . Disse reparasjoner må utføres av en sertifisert mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67654.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer