Vanlige problemer med Ford Explorer transmisjoner

Transmission feil og problemer er dessverre svært vanlig med Ford Explorers, spesielt de produsert i 2002, 2003 og 2004. Kostnaden for en reparasjon kan være enorme, spesielt hvis du har det gjort av en forhandler. Men det er noen skritt du kan ta for å prøve og redusere kostnadene for en reparasjon, eller muligens selv få reparasjonen gjort gratis. Vanlige problemer

Den vanligste overføring problem funnet i 2002 Ford Explorers er regelrett feil. Symptomer på en overføring svikt inkluderer en blinkende O /D lys, slipping tannhjul, vanskeligheter skiftende eller rask oppbremsing av kjøretøyet. Mange forbrukere oppgir en overføring at det oppstår brudd med sin Ford Explorer etter bare 50 000 eller færre miles med normal kjøring. Kostnaden for denne reparasjon kan være så mye som $ 4000, kanskje høyere hvis reparasjonen er gjort av en dealership.Although færre klager er mottatt angående modell for andre år kjøretøy, for eksempel 2003 og 2004 Ford Explorer, oppstår problemer gjør, og overføring problemer rangerer høyt på listen. Forbrukerne rapporterer høyere enn vanlig turtall blir nødvendig å flytte bilen fra første til andre gir, fulgt av glidning og total fiasko. Ofte vil bare solenoiden må byttes, men denne reparasjon kan likevel koste i overkant av $ 700.
Solutions

Sjekk om din biltype er fortsatt under garantien. Garantien vil være en kombinasjon av eierperioden og bilens kjørelengde, avhengig av hva som utløper først. Hvis bilen ikke er under garanti, er det tilrådelig å ringe Ford direkte. Selskapet er godt klar over de problemene som forbrukerne opplever med sendingene av tidlig 2000-tallet Explorers, selv om de ikke har gått så langt som å utstede en tilbakekalling. Hvis du snakker med en representant, være rolig ennå fast, og insisterer på å motta en gratis reparasjon uavhengig av status for garantien. Det er best å være så kunnskapsrik som mulig og å grundig beskrive ditt dilemma. Noen Ford representanter vil bare fortelle deg det er ingenting som kan gjøres, mens andre vil frafalle hele kostnaden for reparasjon din. Dersom den ansatte du snakker med er villige til å hjelpe, be om å snakke med noen else.If du må ha din overføring reparert på egen kostnad, finne en hederlig lokale mekaniker stedet for å gå til din lokale forhandler. Gjør du det kan spare deg for tusenvis av dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64258.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer