Hva er noen årsaker til å miste den revers i en manuell girkasse?

Å miste en av tannhjul i overføringen din er et tegn på en alvorlig overføring problem. Hvis revers i overføring din går ut, kan du regne med å bruke en betydelig sum penger å reparere den. Gjenoppbygging en manuell girkasse kan koste flere tusen dollar, så mister den revers i overføring din er en big deal. Det er flere ting som kan skje som vil føre til at revers i manuell girkasse til å mislykkes. Bruk

Noen ganger tannhjul i overføringen din rett og slett slites ut over tid. Hvis bilen er gammel, eller har uvanlig høy kjørelengde, kan du forvente deler å mislykkes. Tannhjul i overføringen din kan bryte, slites ut og ellers slutte å virke på grunn av alder eller mangel på riktig overføring vedlikehold. Hvis du aldri sjekke overføring væske, aldri har din overføring spyles og aldri betale noen oppmerksomhet til overføring til du ser at girene sluttet å virke, kan du være ganske sikker på at en del av problemet er vanskjøtsel.

førerfeil

Manuelle girkasser krever at sjåføren skifte overføring fra utstyr til utstyr. Hvis føreren gjør en feil, særlig ved høy hastighet, kan det bryte en av girene. I tilfelle av revers, hvis en driver skifter fra tredje eller femte gir, sikter til fjerde og i stedet treff revers, er giret nesten garantert å bryte.
Skadet Synchronizer

En skadet samtidighet kan gjøre det veldig, veldig vanskelig å sette sendingen i gir. Samtidighet jobb er å holde bilen fra å gå inn i feil utstyr og hindre bryte tannhjul på grunn av feil giring. Hvis du sliter med å få girkasse i revers, kan det være lurt å ha din mekaniker sjekke samtidighet å sørge for at det faktisk er utstyret forårsaker problemet og ikke samtidighet feil og hindrer deg fra å sette din girkasse i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65924.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer