Min 1994 Dodge Cummins Diesel mangler kraft

Introdusert i 1984, Cummins B-serie motor representerte noe av revolusjon i tenkning for USAs tung pickup-segmentet. Før noen visjonære ingeniører på Dodge besluttet å eksperimentere med Cummins 'nyeste lys-lastebil motor, ble store pickups belemrer med upålitelige og underpowered og upålitelig olje-brennere designet for bilindustrien. Mens den industrielle-styrke Cummins har utviklet et rykte for kraft og pålitelighet, fungerer ikke maskinen perfekt for alltid. Boost Lekkasjer
p Hvis du opplever en netto strømbrudd, oddsen er bra at du har fått en slags boost lekkasje. Dieselmotor er enkle skapninger av natur, men turbo-dieselmotorer er helt avhengig av turbo seg for å gjøre makt. Boost lekkasjer er en vanlig feil på eldre motorer, som ofte utvikler lekkasjer rundt flere beslag som knytter den turbo utgang til motoren. Det er et triks som grizzled, gamle mekanikere bruker for å finne boost lekkasjer. Finn en venn som røyker virkelig store, billige sigarer og få ham blåse en tykk sky av røyk rundt turbo avløp;. Boost lekkasjer vil forstyrre røyk og sende stråler med luft skyting gjennom det
Low Svovel Diesel

Cummins B-Series motoren ble utviklet i en tid før EPA besluttet å holde fast sin pulverisert nese inn i dieseleksos industrien. I tiårene siden Cummins debuterte, har regjeringen droppet tillatte drivstoff svovel nivåer til mindre enn 10 prosent av hva de var i 1984. Svovel primære jobb er å fungere som et smøremiddel for motoren og bensinpumpen, redusere parasittmotstanden og motorslitasje. Bare bli kvitt svovel i seg selv kan koste makt, men det er en annen side ved denne ligningen. Produsenter bruker hydrogen injeksjon for å fjerne svovel, som faller drivstoffets cetantall og sin makt potensial. Og enda verre, kan cetantall variere enormt fra pumpe til pumpe, fra 35 opp til 45 avhengig av batch og produsent.

Fuel Pump Problemer

pre-1998 Cummins 'P7100 bensinpumpe er en fascinerende enhet, likner ingenting så mye som en liten modell av B-Series motoren selv. Denne designen gjør pumpen fullt positiv-forskyvning enhet; det alltid pumper samme mengde drivstoff uavhengig av turtall. Drivstoffpumper, som motorer, kan og utvikle interne lekkasjer over tid, frata B-serie av den nødvendige drivstoff trykket og redusere dens effekt. Som du kanskje har gjettet fra forrige avsnitt, kan lav-svovel diesel drastisk akselerere pumpeslitasje og segl svikt. Dette gjelder spesielt der nylon og gummi beslag og sel er bekymret, fordi svovel hjelper dem til å hovne opp og forsegle tettere. Lavsvoveldiesel kan tørke beslag, forårsaker dem til å krympe og slipper drivstoff press.
Wastegate aktuator

Pre-2007 Cummins motorer brukt en wastegate å rute avgasser rundt turboen, utenom den til å styre rpm når turbo hadde nådd optimale øke nivåer. Høyt mottrykk i eksosen - typisk som følge av økende makt uten å bytte eksos - kan føre til at wastegate aktuator å åpne tidlig. Dette tidlig åpning vil drepe mellomtone dreiemoment og gassrespons. Mens en ettermarkedet wastegate aktuator kan løse dette problemet, betyr det ikke adressen årsaken til uhellet. Som med alle dieselmotorer, er den beste modifikasjon du kan gjøre for å erstatte hele eksosanlegget fra turboen tilbake med ett designet for optimal flyt. En ettermarkedet eksos vil ikke bare stabilisere aktuator, gjøre mer makt og øke drivstofføkonomi, det vil også slippe eksosgassen temperaturer for å øke turbo og motoren lang levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68654.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer