Slik feilsøker en 2005 Chevy Silverado

The 2005 Chevy Silverado bruker en innebygd diagnose (OBD) system for å overvåke ulike systemer på lastebilen. Når det er noe galt med bilen, kommer "check-engine" lyset på. Prøver å feilsøke lastebil på dette punktet er ikke mulig med mindre du har tilgang til et verktøy som kan lese motorens datamaskin. Denne enheten, som kalles en OBD Scan Tool, kan kjøpes eller leies fra noen auto-deler butikken. Du trenger
OBD scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Se i driver's-side fotbrønnen. Det vil være en 16-pinners plugg kjører ut av de viktigste ledningsnettet til venstre for hovedsikring panel. Dette er OBD tilgang port.
2

Plugg OBD scan verktøyet inn i OBD tilgang port, slå verktøyet på, og deretter slå Silverado tenningen til "II" posisjon.

3

Vent til skanningen verktøy for å starte opp. Hvis skanningen verktøyet har en grønn (eller annen farge) "Start"-knappen på den, trykker du på "Start"-knappen. Ellers venter skanningen verktøy for å hente feilkoder fra datamaskinen. Deretter trekker du ut verktøy og slå av tenningen.
4

Trykk "Meny" på Scan Tool, og bla gjennom menyvalgene til du kommer til en som lar deg få tilgang til de lagrede koder på maskinen. Velg "Lagret Codes" og referere din Silverado tjeneste for å oversette motoren koden. Dette vil finne problemet for deg, slik at du kan fikse din Silverado.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65130.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer