Hvordan virker Ford EEC-IV systemet fungerer?

Fords fjerde versjonen av elektronisk motorkontroll (EEC-IV) er en motor diagnosesystem. Bilen bruker en datamaskin til å overvåke motoren og ta opp feil som de presenterer seg selv. En bilens aktive feilkoder kan hentes gjennom en selv-testprosedyre. OBD-I versus OBD-II

Fords EEC-IV-systemet er en del av den første bølgen av on-board diagnose. OBD-I er en catch-all sikt for produsent-spesifikke diagnostiske systemer som brukes for modellår 1995 og tidligere. Kjøretøy som er laget i 1996 og senere er underlagt Environmental Protection Agency regler for kjøretøy diagnostikk. Som et resultat, vil Fords EEC-IV prosedyrer fungerer ikke på Ford biler laget etter 1996.
Hvordan få tilgang EEC-IV koder

Pre-1996 Fords inneholde komponenter kalt en Self-Test Outlet og en Self-Test-inngang. De er på baksiden av motorrommet, men nøyaktig hvor avhenger av modell og år. Å starte en selvtest, må vade til varmet opp til sin operative temperatur. STO er jording sporet må være koblet til STI single slot med jumper wire. Så det elektriske systemet må være slått på.
Reading EEC-IV Flash Codes

Ford vil vise mekaniske feil gjennom sin check engine lys. Koder vil bestå av lange og korte blink. For eksempel vil EEC-IV kode 17 sees som ett langt blink etterfulgt av sju kortere. EEC-IV koder er vanligvis ikke i en Fords bruksanvisningen. De kan bli funnet på nettet, eller i en Haynes eller Chilton reparasjon håndbok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66876.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer