Hvor å Test en Taurus PCM

Avhengig av året Taurus der du arbeider, kan drivverket kontroll modul (PCM) bli plassert i en av en rekke steder. Se i passasjer-side kick panel eller under teppet på passasjersiden gulvet. Det kan også være anbrakt under setet, på den fenderwell eller på brannmuren. Datamaskinen kan ikke diagnostisere seg selv - du vil ikke kunne bruke en skanner på konvensjonell måte å teste den. Det er opp til deg å følge "hint" om maskinen for å finne ut om det har oppstått feil. Du trenger
kode skanner
Fastnøkkelsett
Sett av stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn data link port , som er vanligvis plassert under driver's-side dash. Hvis det ikke er under dashbordet, sjekk på førersiden av motorrommet. Plasseringen avhenger av året og modell Taurus der du arbeider.
2

Vri nøkkelen til "On" posisjon, og trykk deretter på "Les"-knappen på skanneren. Skriv ned alle kodene, og deretter sammenligne dem til kodebrevet som følger med skanneren. Hvis du har flere koder for ting du vet virker, eller er det bare ikke mulig at alle komponenter er oppført av skanneren er dårlige, er datamaskinen mistenkte. Det er mistanke om også om skanneren ga deg koder som ikke eksisterer.
3

Koble den negative batterikabelen, med riktig nøkkel. Lade ut statisk elektrisitet ved å jorde deg selv - kontakt metall. Fjern datamaskinen fra braketten, med riktig socket. Unbolt ledningsnettet kontakter, ved hjelp av den aktuelle kontakten. Trekk ledningsnettet kontaktene rett på baksiden av datamaskinen. Vær forsiktig så du ikke bøyer pinnene.
4

Ta av dekselet på baksiden av datamaskinen. Inspiser kretskort - se etter brente kretser. Smell datamaskinen. Hvis det lukter død fisk, er det høyst suspekt. Hvis det har brent kretser - kretser vil ha brune eller svarte merker på kretskortet - erstatte datamaskinen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68074.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer