Hvordan vet jeg om My Automobile har en original eller en Ombygd Engine

Bil motorer varer ikke evig, men en gjenoppbygging kan lett doble eller tredoble sin tiltenkte levetid. Biler med ombygd motorene kan være en god del, men de kan også være en marerittaktig sløsing med penger hvis motoren har blitt ombygd flere ganger før. Hver gang stemplene går opp og ned i boringene, fjerner de en liten mengde av metall fra veggene. Under gjenoppbyggingen, sender en maskinist en slags borekronen gjennom boringer for å forstørre dem alle til en jevn og forutsigbar størrelse. Du kan utføre denne kjedelige prosedyren bare noen få ganger før sylinderveggene blir for tynn til å støtte en annen gjenoppbygge. Du trenger
Referansemateriale
lommelykt
Mirror
grunnleggende håndverktøy
Vis flere Instruksjoner
en

undersøke motor for ledninger og ledninger seler som ikke er i sine fester /vevstoler. Se etter brukne eller manglende plast wire mounts, noen av disse tyder på at noen har vært inn i motoren i det området. Hvis du ser løse ledningsnett og rør på begge sider av motoren, så oddsen er at motoren har vært ute av bilen før.
2

Se deg rundt motoren på slangeklemmer, og se etter slangeklemmer med lange faner hengende ut av ormen tannhjul. Alle produsenter har en bestemt type slangeklemme de liker å bruke, og nesten ingen av dem bruker chrome hardware-store typen med hull som kjører hele veien ned lengden av stripe. Hvis du ser slangeklemmer som ikke samsvarer med andre slangeklemmer på motoren eller klemmer med lange faner henging av, så oddsen er at den delen har blitt fjernet før.
3

Undersøk parring overflaten der ventildeksel, inntak manifold og Motoroljesumpen møte motorblokken. Produsenter vanligvis bruker svart silikon der de bruker noen i det hele tatt, mens de fleste mekanikere vil bruke enten oransje eller blå høytemperatur silikon. Små perler av oransje eller blå tetningsmasse rundt ventilen dekselet eller inntak manifold betyr ikke nødvendigvis at motoren har blitt gjenoppbygd, men tetningsmasse rundt bunnpannen gjør. Hvis du ser synlige tetningsmasse rundt alle tre, det er en veldig sterk sjanse for at motoren har blitt gjenoppbygd.
4

Kontroller frostplugger. Hvis de ser skinnende og nye, har en flerfarget nyanse som indikerer eloksert belegg er fortsatt til stede, eller du ser hvit Teflon tape rundt pluggen, og deretter fryse plugger er sannsynligvis nyere enn blokken. I tillegg, mange fabrikkinstallerte olje galleri plugger (vanligvis finner rundt sentrum av motorblokken under timing cover) bruker firkantet senter hull. Ettermarkedet plugger vanligvis bruker sekskantede hullene. Hex-ledet olje galleri plugger og nye frostplugger er en sterk indikator på en gjenoppbygging, siden maskinister vanligvis fjerne dem før "hot-tanking" motorblokk i rensemiddel og erstatte dem med ettermarkedet enheter etterpå.
5

Fjern topplokket og måle hullet. Dette er nesten syretesten for en motor ombygging, du har å si "nesten" fordi noen mekanikere vil utføre en "re-ring" jobb som innebærer å erstatte bare de lager, ringer og pakninger. Mål hullet med et sett av skalapasser, den skal leses innenfor 0.002 tommer av fabrikken fødte måling. Vil du ønsker å måle utboringen ved møne på toppen av boringen, siden området under den representerer metall fjernet av stempelringene. Ryggen representerer størrelsen av boringen fra fabrikken eller fra verkstedet. Sylinder overboring kommer vanligvis i 0,010 tommers trinn, slik at motoren har nesten helt sikkert blitt ombygd hvis ryggen måler nær 0.010, 0.020, 0.030, 0.040, 0.050 eller 0.060 over fabrikken spesifikasjonen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67051.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer