Hvordan fikse en Jeep Liberty som nøler når Akselererende

The Jeep Liberty ble introdusert av Chrysler som en sport utility vehicle i 2002. Feilsøking akselerasjon saker involverer testing flere systemer. Hjem mekanikere kan utføre noen av de reparasjoner som trengs for å løse problemet. Andre kan kreve en profesjonell mekaniker. Drivstoff eller tenning er de to stedene å begynne feilsøkingen. Noen spesialiserte verktøy, ikke generelt eies av et hjem mekaniker, er nødvendig. Du trenger
Kalibrert Ignition Tester
Ohmmeter
Automotive stetoskop
Injector test lys
Fuel trykkmåler
On-board diagnose scanner
Vis flere instruksjoner
Kontrollere Ignition System
en

Sjekk tennplugger. Dårlige eller mis-gapped tennplugger forstyrre drivstoff tenning prosessen.
2

Sjekk gnisten. Bruke Kalibrert Ignition Tester, fest føre til en tennpluggbeskytteren eller coil. Sveiv motoren og observere gnist. En lys blå gnist indikerer nok energi til å fyre av sylinderen. En svak eller intermitterende gnist er det samme som ingen gnist i det hele tatt.
3

Sjekk ledninger eller slynger. Test motstand av trådene eller slynger ved hjelp av ohmmeter. Bytt dem hvis de er defekte.
Sjekk drivstoffsystemet
4

Sjekk drivstoff sprøytebrukere. Skitne eller tilstoppede injektorer forstyrrer flyten av drivstoff til sylindrene. Bruk automotive stetoskopet mot hver injektor, lytter etter en klikkelyd som indikerer drift. Test motstanden på dysene med Ohmmeter. Riktig område for injektoren er 10,8 til 13,2 ohm.
5

Sjekk bensinpumpen. Lavt drivstoff trykket er et potensielt problem. Avlaste presset på drivstoffsystemet. Ta av lokket på trykktest porten på drivstoff rail. Koble drivstoff trykktestinstrument og starte motoren. Hvis trykket ikke faller mellom 47,2 og 51,2 psi på 2002 og 2003 modeller eller 56 og 60 psi på 2004 modeller med NGC Powertrain Control Module, må du bytte bensinpumpe.
6

Test Powertrain Control modulen. Bruk Onboard Diagnostic Scanner for å avgjøre om Powertrain Control Module er feil. PCM generelt må erstattes av en autorisert Jeep eller Chrysler forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67394.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer