Slik feilsøker en 1994 Infiniti J30

The Infinity J30 ble innført i 1992 og forble i produksjon frem til 1997. Infinity merket er high-end linje med biler produsert av Nissan Motor Company of Japan. Den J30 er en bakhjulstrekk firedørs sedan som har en 3,0-liters, 6-sylindret motor. Hvis Infinity J30 ikke fungerer som du forventer, er det et par ting du kan gjøre for å feilsøke det hjemme før du tar det inn i en mekaniker. Du trenger
Stålbørste
natron
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen for 1994 Infinity J30 i tenningen og vri om nøkkelen for å starte motoren. En del av feilsøking av Infinity J30 lytter på noen uvanlige lyder når du vrir om nøkkelen. Hvis du hører en klikkelyd støy som kommer fra bunnen av motorrommet, kan det være en indikasjon på at startmotoren er defekt og må skiftes.
2

Vri nøkkelen, og hvis motoren svinger over sakte eller knapt i det hele tatt, slutte å prøve å starte motoren ved å trekke panseret utgivelsen og åpne panseret til motorrommet. Inspisere hvor batterikablene er koblet til batteriet. Hvis det er rust på tilkoblingen, bruker en stålbørste til å fjerne rust. Hvis korrosjon er svært dårlig, blande en kopp vann og en spiseskje med natron. Hell litt av blandingen på forbindelsen for å løsne korrosjon og bruke stålbørste til å rengjøre den av.
3

Ta Infinity J30 for en prøvekjøring. Trykk på gasspedalen, og se hvordan den reagerer. Hvis du oppdager en nøling når du bruker gasspedalen, kan det være en indikasjon på at drivstoff filteret er plugget. Fjerne og erstatte dieselfilter og ta J30 for en annen prøvekjøring. Hvis det samme problemet eksisterer, kan de injektorer være tett og trenger vedlikehold. Det er gass tilsetningsstoffer som kan løse problemet. Hvis problemet vedvarer, vil injektorene må rengjøres av en mekaniker.
4

Kjør Infinity J30 til en tom parkeringsplass. Akselerere, og trykk deretter på bremsene fast. Hvis du oppdager en pulserende følelse i bremsepedalen eller i bevegelse av bilen, kan det være en indikasjon på bremseskiver er ikke på seg jevnt. Dette bør bli sett på så snart som mulig, da det vil påvirke bremsene evne til å stoppe bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67594.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer