Problemer med Høy strømstyrke Alternators

Den høye strømstyrken eller høy-output dynamo er nødvendig for biler som trenger mer strøm for å kjøre ekstra tilbehør. Generatoren er den viktigste elektriske kilden for bilen når den opererer; batteriet brukes bare når du starter bilen, eller når bilens motor er slått av. Den høye strømstyrken dynamo kommer med sitt eget sett med problemer på grunn av alt tilbehøret den har til makten. Serpentine Belt Tension

The Serpentine beltet er motordeler som snur høy strømstyrke dynamoen skivene og dynamo rotoren. Denne rotasjonen er det som produserer spenning ved å kontakte dynamo børster og bygge opp magnetisme, som sender spenningen gjennom statoren. Riktig spenning på Serpentine beltet må opprettholdes for at høy strømstyrke dynamo rotor å snu raskt nok til å produsere nok spenning til å kjøre alt tilbehør. Hvis Serpentine beltet ikke er stramt nok, så noen tilbehør vil ikke fungere på grunn av mangel på spenning. Sikringer vil blåse og batteriet vil miste kostnad, slik at kjøretøyet skal dø eller stall.
Slitte børster

høy strømstyrke dynamo børster kan slites ut ved normal kjøring forhold. Børstene skape magnetfeltet som bygger seg opp til spenningen i den høye strømstyrken dynamo. Når disse børstene begynner å bære, klarer de ikke å gjøre nok kontakt med dynamoen å skape nok magnetisme eller spenning. Mangelen på spenning vil føre til at bilen sakte miste kostnad. Som et resultat, vil motorkomponenter og tilbehør ikke fungerer ordentlig. I dette tilfellet må de høy strømstyrke børster skiftes.
Feil Voltage Regulator

spenningsregulator forteller høy strømstyrke dynamo til å produsere mer spenning når spenningen faller under et bestemt nivå. Hvis flere tilbehør, for eksempel foran og bak varmeapparat, radio, frontlykter eller andre elektriske tilbehør, blir operert på samme tid, til mer spenning behov bli produsert av høy strømstyrke dynamo. Den spenningsregulator forteller høy strømstyrke når dynamo for å produsere spenning og når nok spenning blir produsert. Hvis for eksempel de fleste av de elektriske innretninger blir operert samtidig, og spenningen av kjøretøyet faller under 13,5 volt, signaliserer spenningsregulator den høye strømstyrke som dynamo for å produsere mer spenning. Når spenningsregulator mislykkes, slutter dynamoen å produsere spenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66660.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer