Årsaker til en Knocking Støy i en Chevy Blazer 2001

Chevrolet Blazer er en mellomstor to-dørs SUV som ble produsert 1990-2005 . Motoren banking er et resultat av en feilaktig luft og drivstoff blandingen , noe som fører til en ukontrollert forbrenning . Den ukontrollerte forbrenningen fører til en sjokkbølge som høres ut som banket. Overoppheting
p Hvis motoren din Chevrolet Blazer overopphetet, kan luft og drivstoff blandingen i sylindrene detonere før det skal, noe som vil føre til at motoren banke . Mangel på motorolje , kjølevæske nivå som er for lavt, og en ødelagt kjølevæske fan er alle mulige årsaker til overoppheting .
Carbon Build- up

Alle bensin har rengjøring agenter i dem . Noen har imidlertid mindre enn andre. Dette kan føre til karbon for å bygge seg opp inne sylinderveggene . Denne oppbyggingen kan forårsake banke . Bytte bensin merker eller legge et vaskemiddel additiv kan løse problemet .
Gnist plugger

Tennplugger er ansvarlig for å produsere en gnist samt trekke varme fra i forbrenningskammeret. Hver tennplugg er beregnet å virke innenfor en viss varmeverdi . Hvis pluggene i Blazer din ikke er riktig for din Blazer motor , vil tennpluggene ikke ordentlig og kan forårsake motor banking . Installere produsent- anbefalte tennplugger kan stoppe motoren knock .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67633.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer