Min Chevy Vil ikke gå Upon Akselerasjon

Bensinmotorer krever fire ting for å kjøre: en jevn flyt av drivstoff, luft for å brenne drivstoff, en gnist for å tenne luft /drivstoffblandingen, og sylinder komprimering for å gjøre luft /drivstoff blanding volatile nok til å brenne. Du må ta en systematisk tilnærming til diagnostisering Chevy, testing hver av motorens fire nødvendige faktorer for å finne en feil komponent. Du trenger
Motor vakuummåler
Motor komprimering måle
Fuel trykkmåleren
metriske og standard stikkontakter, komplett sett
Phillips og flat skrutrekkere, komplett sett
referansemateriale

Vis flere instruksjoner
en

tilgang til Chevrolet drivstoff linje, og finn drivstofftrykket tilgang port. Ta av lokket som dekker denne porten (ofte funnet på drivstoff rail av drivstoff injiseres motorer, eller på spjeldhus av throttle-body-injisert motorer). Skru drivstoff trykkmåler test enden på tilgang port og start motoren. Sammenlign lesing til trykket specs i din referansemateriale for å avgjøre om du har tilstrekkelig trykk.
2

Sjekk dysene. Hvis du har et gasspjeld injisert eller forgasser motor, se inn i motorens throttle plater å visuelt sjekke at drivstoff inn i motoren. Multi-point bensininnsprøytning er vanskeligere å kontrollere, vurdere å ta bilen til en tjeneste som tilbyr en injektor rengjøring og se om det løser problemet. Ellers må du fjerne injektorer å ha dem testet for tilstrekkelig flyt. Hvis du har tilstrekkelig trykk og drivstoff inn i motoren, går du videre til neste trinn.
3

Koble en vakuummåler til en av dine Chevy vakuum porter og starte motoren. Motoren din bør lese en jevn 11 til 18 pounds av vakuum. En måler som jevnlig svinger mer enn ett femtinitti psi indikerer et tap av kompresjon i en sylinder. Hvis du oppdager en tap av kompresjon så du må sjekke sylindrene en etter en for å finne problemet
4

Koble motorens drivstoff sprøytebrukere fra injeksjon ledningsnett;. Dette vil holde motoren fra å starte mens du sjekker kompresjon. Fjern nummer én (driver-side-front) tennpluggen og skru komprimering-tester enden inn i tennplugghullet. Har en assistent trekker motoren rundt mens du ser komprimering måleren. Sammenlign lesing til fabrikken spesifikasjon for motoren din, det bør være innenfor ti prosent av fabrikken spec. En lav kompresjon indikere slitte stempelringer eller sylinder vegger, lekker ventiler eller andre interne motorskade /slitasje som vil kreve en gjenoppbygge.
5

Sett tennpluggen tilbake i plug wire, og hold tennpluggen med en fille. Trykk pluggen i spissen mot cast bart metall av motorblokk, topplokk eller inntak manifold. Har din assistent trekker motoren rundt mens du ser pluggen for gnist. Gnisten bør være vanlig, tykk og lyse blå-hvite, en uregelmessig, gul-ish eller fraværende gnist indikerer og tenning problem. Hvis du ikke finner en antennelse eller komprimering problem med at sylinder, installerer tennpluggen og fortsett å teste resten av sylindrene. Husk å sjekke pluggene selv for skade, sotdannelse eller olje begroing.
6

Når du finne ut hvilket system eller parameter bidrar til strømbrudd, arbeid utover fra motoren for å finne den eksakte komponent som forårsaker feilen. Komprimering tap alltid indikere et problem i selve motoren, men noen annen diagnose vil indikere en ekstern komponent, sensor eller motor hjelpeutstyr feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66163.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer