Slik feilsøker en Nissan Xterra Air Bag Lett

The airbag lys på din Nissan Xterra tennes når airbag forsamlingen er feil . Airbagen forsamlingen i Xterra er en svært komplisert komponent og bør kun repareres av en profesjonell mekaniker . Utskifting kollisjonsputer er normalt kjøpes direkte fra Nissan og installert hos forhandleren . Men før du får en tjeneste utført arbeid på airbag , bør du gjøre en enkel feilsøking prosedyre for å sørge for at problemet ikke er et tap av kraft til airbag -sensor eller kontroll modul . Instruksjoner
en

Trekk ned på sikringspanelet dekselet under rattstammen med fingrene for å fjerne det .
2

Trekk sikringen for airbagen ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panel . Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen dekning dersom du har problemer med å finne airbag sikringen .
3

Sjekk sikringen . Hvis det er gått, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke . Airbagen lys i Xterra din vil lyse dersom airbag -sensor og kontrollmodul ikke har makt. Dette kan skje hvis sikringen er gått .
4

Start Xterra og vente å se om airbag lyset kommer på. Hvis den gjør det, må du ha din airbag montering betjent av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64889.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer