Feilsøking Med en 2000 Mazda MPV

The MPV er Mazdas minivan og har vært i produksjon siden 1989 årsmodell. Siden 2006 har imidlertid nye modeller av MPV bare vært tilgjengelig for kjøp i Japan . Informasjon fra uavhengige automotive forskere tyder på at det er visse problemer med MPV som kan gå utover hva som kan diagnostiseres ved grunnleggende diagnostiske prosedyrer. Særlig bør spesiell oppmerksomhet gis til tenningen coil, PCV ventilen og kjøleviften modulen. Du trenger
2000 Mazda MPV reparasjon manuell
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Lytt etter feiltenning fra motoren mens undersøker også instrumentpanelet for å fastslå hvis " Check Engine " lyset flimrer av og på . Disse symptomene indikerer en sannsynlig problem med tennspolen , som må byttes ut.
2

Undersøk PCV ventilen hvis tennspolen er ikke kilden til motor feiltenning . Hvis den er sprukket , vil den resulterende vakuum lekkasje også i stand til å forårsake den feiltenning . Skifte ventil løses vanligvis av dette problemet.
3

Inspiser vifte for å fastslå om det er enten kjører kontinuerlig , eller ikke i det hele tatt . Hvis enten er tilfelle , har viftestyring modulen sannsynlig blir defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67998.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer