Slik feilsøker en Edelbrock Marine Carb

Edelbrock produserer to modeller av forgassere spesielt utviklet for marine applikasjoner, 600 cfm og 700 cfm. Begge modellene er en del av Edelbrock er "Performer"-serien. Disse marine modellene er lett skilles fra sine automotive kolleger ved sin bronse-farget finish i stedet for bil krom finish. De marine design også i samsvar med US Coast Guard standarder, i motsetning til automotive-modeller. Heldigvis er Feilsøkingsprosessen enten marin forgasser en ganske enkel ett og samme prosess gjelder for begge modeller. Du trenger
Spray flaske
skrutrekker Vis
7/16-inch borekronen
Mer Instruksjoner
en

Fjern luftfilteret å eksponere sirkulær luft horn pakning ligger på toppen av forgasseren. Luften horn er forgasseren lokket.
2

Inspiser luften horn pakning for tårer eller pauser. En skadet pakning vil føre til en luftlekkasje, og må erstattes.
3

Start motoren og spray vann en liten mengde vann rundt bunnen av forgasseren og på hver av inntak manifold er fire sider med en sprayflaske. Dersom motorens tomgangsturtall øyeblikk øker, enten pakning mellom forgasser og inntak manifold, eller ett inntak manifold pakninger er skadet. Vannet midlertidig tetter lekkasjen i den ødelagte pakningen og fører til at turtallet å øke. Når vannet blir sugd inn i motoren, senker motorturtallet da.
4

Juster drivstofftrykket hvis båten er utstyrt med en ettermarkedet drivstoffpumpe. Forgasseren er utviklet for å fungere med ikke mer enn seks psi på tomgang. Installere et drivstoff regulator eller erstatte pumpen med en justerbar design hvis dagens pumpen ikke kan justeres.
5

Løsne skruene som fester luft horn og fjerne den for å få tilgang til de to drivstoff flyter festet til undersiden .
6

Inspiser de to drivstoff flyter for sprekker. Hvis enten er sprukket, vil påfyllingshalsen flottøren og forårsake for mye drivstoff å gå inn i forgasseren. Vær spesielt oppmerksom på sømmen som går langs lengden på hver flåte. Kontakt Edelbrock eller deler forhandler om en ny dupp om nødvendig.
7

Inverter luft horn og måle avstanden mellom toppen av hver flottør og undersiden av luft horn. Denne avstanden må være 7/16-inch. Sett inn en 7/16-inch boret mellom disse to punktene. Hvis det er nødvendig, bøye metall spissen festet til luft horn for å justere avstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67945.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer