1995 Dodge Dakota Transmission Problemer

The 1995 Dodge Dakota kom utstyrt med enten en automatisk eller manuell girkasse. Det har ikke vært noen tilbakekallinger eller noen store klager fra Dodge Dakota eiere knyttet til overføring problemene som finnes i 1995-modellen år. Faktisk har de fleste problemer med overføringen vært på grunn av bruk DEXRON-II overføring væske snarere enn anbefalt MS-7176D, som gir mer smøring. Transmission Fluid

Den vanligste 1995 Dodge Dakota overføring problemet er med automatisk (ATF). Denne væsken smører tannhjul og kjøler temperaturen inne i overføringen. Når ATF er lavt, kan det føre til mange problemer, som for eksempel utstyr glidning mellom skiftende, sakte take-off eller lock-up. Under panseret på 1995 Dodge Dakota er en peilepinnen for å sjekke ATF nivå. ATF nivået må sjekkes når motoren går på tomgang og håndbrekket i gear. Hvis ATF er for lav, og deretter legge MS-7176D. Overfylling ATF i overføringen kan også forårsake problemer med overføringen. En Dakota eieren kan lett finne ut om ATF må ​​endres ved å se på fargen på ATF eller lukte den. Hvis ATF er brun eller veldig mørk, så ATF må ​​endres, hvis ATF lukter brent, deretter overføring væske må endres så snart som mulig
Transmission lekkasje.

En årsak til de ATF nivåer for å gå ned i en 1995 Dodge Dakota er på grunn av en lekkasje i overføringen. Denne fluidlekkasje kan komme fra tetningene inne i transmisjonen. Disse listene kan begynne å svekkes over tid, eller når lastebilen brukes mye. De mer daglige miles satt på en Dakota overføring, jo hardere tannhjul arbeid, skape høyere temperaturer i transmisjonen. Dette kan føre til overføring selene for å lekke og mister væske, krever hyppige tillegg av ATF eller utskifting av selene av en kvalifisert mekaniker.
Transmission Filter

Overføringen i en 1995 Dodge Dakota har et filter som fanger rusk forårsaket av normal girslitasje. Dette filteret kan bli tett eller sprukket, slik at overføring til å skli når skiftende tannhjul eller treg take-off. Filteret kan enkelt erstattes ved å skru pan å få tilgang til filteret.
Computer Codes

Når reparasjon eller en væske endring er gjort på en 1995 Dodge Dakota, check engine lyset kommer på. Hvis check engine lyset kommer på uten noen åpenbar grunn, så lastebilen bør tas til en kvalifisert tekniker og koblet til en diagnostikk datamaskin. Chrysler sendinger kan oppleve et brak shift problem som skjer når datamaskinen ikke er riktig programmert til skiftet poeng av overføringen. En tekniker kan re-kalibrere overføring skiftet poeng for å eliminere dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65453.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer