Slik kontrollerer du VTEC Oljetrykkbryter

The oljetrykkbryter i bilen måler integriteten av motorens smøring system - det advarer deg når den oppdager et problem . Hvis oljetrykkbryter ikke fungerer som den skal , kan du imidlertid forbli uvitende om flere mekaniske problemer . Det er viktig å sikre riktig tilkobling mellom oljetrykkbryter og motorens styringsenhet . Feilaktig tilkobling vil resultere i en feil oljetrykk bryteren. Kontroller at et problem , noe som kan virke relatert til olje trykkbryter, ikke faktisk er forårsaket av lavt oljenivå eller et tett filter. Instruksjoner
en

Sikre en sikker forbindelse mellom den røde ledningen til oljetrykk bryteren og kontakten " B5 " på motorens styringsenhet " B."
2

Kontroller oljen nivå i kjøretøyet. Hvis oljenivået er lavt, erstatte manglende olje.
3

Se etter et tett filter , noe som kan føre til et fall i oljetrykket . Fjern O -ring pakning og dens vedlagte filter fra VTEC magnetventil montering. Skyll filter for å fjerne skitt og rusk, og deretter tilbake til sin plass på magnetventil forsamlingen .
4

Koble den sorte sele ledelsen på trykkbryteren til chassis jord . Sjekk for kontinuitet. Hvis du ikke observere kontinuitet , erstatte oljetrykkbryter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67950.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer