Min Geo Tracker 4WD Vil ikke Løsne

The 4-hjulstrekk Geo Tracker er kjent for sin drivstoffeffektivitet. Men noen ganger komponenter som navene kan låse opp, rane bilen av drivstofføkonomi og potensielt brenner opp overføre saken. Årlig vedlikehold av drivverk hindrer slike skader og forlenger levetiden til lastebilen. Fett og teste huber, sjekk at drivakselen og U-leddene er stramt, og sørge for at overføringen tilfellet skifter jevnt. Reparere slitte eller beslaglagt komponenter så snart som mulig for å unngå ytterligere skade. Du trenger
Jack og bukker
Tire jern
Allen fastnøkkel
Hub fett
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
1

Skift Tracker inn 2-hjulstrekk mens motoren er i gang, og bilen er i parken. Gjør dette i et åpent område som for eksempel en lang innkjørsel eller tom parkeringsplass. Hvis den ikke vil skifte til to-wheel drive, deretter overføre saken er beslaglagt eller slitt og trenger service. Ellers kjøre rett i revers for minst 10 meter. Dette bør låse navene.
2

Løft lastebil ut av alle fire hjul samtidig med bukker eller en heis, mens det fortsatt satt i to-wheel drive. Slå på lastebilen. Skifte til DRIVE og la den gå på tomgang. Klatre ut, holde klar av hjulene. Hvis forhjulene spinner, så navene er beslaglagt i låst posisjon og overføre saken er låst i 4-hjulstrekk. Begge må repareres. For øvrig vises til neste trinn.
3

Sett Tracker i parken. Sett på parkeringsbremsen og slå av motoren. Fjern de fremre huber. Kople inn parkeringsbremsen, start motoren, og skifte til stasjonen. Kontroller kilene i midten av hvert forhjul. Hvis de er spinning, så navene fungerer som de skal, men overføre saken er fastlåst i 4-hjulstrekk og trenger service. Ellers fortsetter videre til neste trinn.
4

Hold bremsen, skifte girkasse i fri, og sette overføringen-saken inn 4-hjulstrekk. Skifte girkasse i stasjonen og løsne bremsen. Sjekk igjen for å se om splines i midten av forhjulene spinner. Hvis ikke, må du reparere forakselen side av overføringen saken. Ellers satte lastebil inn park, sett på parkeringsbremsen, og slå av motoren, la den ligge i 4-hjulstrekk.
5

Smør den indre spline av front huber lett, ved hjelp av hansker på hendene . Du må kanskje bytte O-ring eller pakning. Sett frontdekselet huber. Frigjør parkeringsbremsen, skru på motoren, og skifte girkasse i stasjonen. Hvis alle fire hjulene spinner, så navene Lås riktig.
6

Bruk bremsene. Sett transfer-saken i to-wheel drive, skifte girkasse i revers, og frigjøre bremsene. Sjekk at bakhjulene spinner og forhjulene er fortsatt. Slå et forhjul bruke hendene, holde klar av bevegelige deler. Hvis den ikke vil snu med moderat kraft, navene dine er frosset og trenger service. Ellers skifte overføring til park, slå av motoren og senke bilen tilbake på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67629.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer