Tomgang Bølgende i en 1992 Honda Accord

Med en kombinert gass kjørelengde på 24 miles per gallon, var 1992 Accord ikke den mest drivstoffeffektive kjøretøy Honda noensinne produsert. Selv med den velkjente påliteligheten av Honda laget biler, de er alle fortsatt underlagt deres egne problemer fra tid til annen. Et godt flertall av Honda eiere har opplevd en buldrende motor fra tid til annen av ulike grunner, men å vite hvor også utseende er halve kampen. Air

Det første du må sjekke er alle dine vakuum linjer som ekstra luft kan føre til noen ganske uberegnelig inaktiv forhold. Inspisere for eventuelle sprekker, frakoblet eller mangler vakuum linjer. Noen høyt hvesende støy fra oversiden av motoren vil absolutt være plasseringen av frakoblet vakuum linje. Eventuelle ekstra luft inn i inntaket manifold gjennom defekte pakninger på de mangfoldige parring overflater eller throttle body parring overflater kan også føre så inaktiv fosser.
Kjølevæske

Det første du må vurdere er siste gang kjølevæske systemet er blitt reparert. Hvis du nylig har hatt systemet spylt eller hvis du ikke har inspisert anlegget i en lang stund, kan du finne at det er luft i kjølesystemet. Bortsett fra muligheten for overoppheting, kan dette føre til at ECM å lese falsk informasjon fra sensoren og justere tomgang feil eller uberegnelig. Blø ut din kjølesystem med 12 mm montering på toppen av termostathuset. Når ingen luft og bare kjølevæske kommer fra bleeder har blokken blitt renset for luft.
EACV & FITV

elektronisk luft regulatoren og rask tomgang ventilen kan også være to av de viktigste årsakene til den buldrende inaktiv scenario. Fjern han EACV og rengjør hullene grundig med brems renere og en stålbørste. Din EACV er boltet til inntak manifold på forsiden venstre side av to 12 mm bolter, og du må kanskje skifte montering pakning; stramme boltene til 16 fot-pounds. Fjern de to skruene som fester toppen til FIV du starter din motor og plassere fingeren på ventilen sitteplasser, bør det være luft som strømmer når motoren er kald. La motoren varme opp og sjekke ventilen sitteplasser igjen, bør det ikke være noen luftstrøm. Hvis det ikke er luft når motoren er kald eller det er luftstrøm når varmet opp, er FIV dårlig og må byttes ut.
Andre tanker

Bortsett fra de tingene som er nevnt ovenfor, kan inaktiv buldrende også være forårsaket av en klebrig eksosgassresirkulering ventil, dårlig PCV ventil og en løs tomgangsskruen. Den tomgang skruen er plassert på venstre side av inntaksmanifold like under massen av vakuumledningene. Hvis inaktiv er satt for høyt, spesielt over 1200 rpm på tomgang med varm motor og effekt plate lukket, vil ECM avskåret drivstoff sprøytebrukere til motorens turtall synker til under 300-400 RPM, og da vil det initialisere injektorer igjen. Du kan fjerne EGR ventil og rengjør den med brems renere; dreiemoment montering nøtter til 16 fot-pounds om installasjon

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68796.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer