Slik feilsøker en Nissan Maxima Fuel Filter

The drivstoff filter på en Nissan Maxima ligger in-line mellom drivstofftanken og motoren. Vanligvis vil den være plassert i motorrommet på førerens side brannmur, avhengig av året. Hvis det ikke er på brannmuren, vil det være under bilen på førersiden. Det er faktisk en av to filtre, et vesen filter skjermen på den nederste inntaket på bensinpumpen i tanken. Dette filteret hindrer sedimenter i drivstofftanken kommer inn i pumpen. Den innebygde filteret er den sekundære linjen i forsvaret for å beskytte injektorer. Du trenger
Ratchet
Sett med stikkontakter
Phillips skrutrekker
Drivstofftrykk tester kit
Schrader ventil kjerne remover verktøyet
Needle nese skrustikke grep
Show More Instruksjoner
en

Åpne panseret. Ta av lokket på sikring og relé sentrum på førersiden fenderwell. Trekk ut sikringen for bensinpumpen. Start bilen, hvis mulig, og la den gå til den boder for mangel på drivstoff. Installerer drivstoffpumpen sikring. Finn drivstoff filter på førersiden brannmur under brake master sylinder. Fjern festebraketten for filteret med en socket og skralle.
2

Fjern den nedre inntaksslangen med en stjerneskrutrekker til å løsne klemmen. Trekk slangen av og installere drivstoff trykkmåler ved hjelp av en slange adapter fra settet. Vrir om tenningsnøkkelen på og se på trykk. Hvis trykket er 40 kg. per kvadrattomme, pluss eller minus en halvkilo, er drivstoffpumpen bra. Hvis det er mye mindre, må bensinpumpe byttes ut.
3

Fjern drivstoff trykkmåler og installere drivstoff inntaksslangen på drivstoff filter igjen. Plasser filteret i festebraketten. Monter braketten tilbake på brannmuren og skru braketten monteringsbolten. Hvis trykket var bra, må du finne ut om trykket synker etter å ha gått gjennom drivstoffilter. Dette innebærer å hekte drivstoff måle opp til drivstoff injektoren siden av drivstoff linje.
4

Koble bensinmåler til drivstofftilførselen rail over injektorer. Problemet her er å finne et mulig å koble bensinmåleren. Avhengig av året av bilen, kan det eller ikke kan ha en Schrader ventil på drivstoff rail. Hvis den gjør det, er det en enkel sak å fjerne ventilen kjernen fra Schrader ventil med kjernen remover verktøyet og træ bensinmåler på Schrader. Hvis det ikke er Schrader ventil, må drivstoffet linjen fjernes fra drivstoff rail.
5

Løsne slangeklemme med Phillips skrutrekker, og trekk drivstoff linje slangen av slutten av drivstoff rail . Få en adapter fra settet at trådene inn i slutten av bensinmåler slangen og har en nippel å sette inn i drivstofftilførselen slangen. Skyv nippelen inn i slangen og stram klemmen. Vrir om tenningsnøkkelen på og merk drivstofftrykket. Dersom brenselet trykket er det samme som den foregående sjekk, er drivstoffet filteret god. Hvis drivstofftrykket viser svært lavt, bruke nål nesen skrustikke grep for å knipe av returslangen kommer ut av drivstoff trykkregulatoren på motsatt side av drivstoff rail.
6

Trekk sugeslangen av toppen av trykkregulatoren i tillegg. Vri nøkkelen av og på igjen for å repressurize systemet. Se på drivstofftrykket nå. Hvis trykket gikk opp til normalt, er drivstoff trykkregulator dårlig og må byttes ut. Se på porten på toppen av brennstoff regulator og se om brennstoff kan sees som kommer ut av denne port. Hvis det er, må du bytte regulator. Hvis ingen drivstoff er sett, erstatte sugeslangen på denne porten og erstatte drivstoffilter.
7

Fjern bensinmåler fra drivstoffet rail eller drivstoff innløpet linje. Monter kjerne i Schrader og stramme den, eller i tilfelle av brennstoffet innløpsledning som brukes under prøven, løsne klemmen, fjerne og installere måleren på slangen til drivstoff skinnen. Stram klemmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65997.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer