Auto Diagnostic Tools

Hvis du noensinne har tatt bilen inn for en tune-up eller en inspeksjon, din lokale mekaniker trolig hektet bilen opp til en rekke gadgets. Disse gadgetene er bruker standard auto diagnostiske verktøy mekanikere for å lokalisere og identifisere bilen feil. Noen verktøy brukes til å hjelpe mekanikerne se vanskelige å nå steder, mens andre hjelper fagfolk skanne en auto totale elektriske systemet. Inspeksjon kameraer

Inspeksjon kameraer er håndholdte videokameraer som tillater brukeren å se inni vanskelige å nå områder av en bil. Kontrollen Kameraet er lite og ligger på enden av en slange-lignende struktur, slik at kameraet vri og vinden seg rundt og gjennom trange steder, inkludert slanger. Kameraet forbedrer også auto diagnostisk sikkerhet siden det hindrer mekaniker fra å måtte komme inn i potensielt farlige områder.
Strømbegrenseren

bilmekanikere ofte avhengige av håndholdt strøm begrenserne å måle hvorvidt en elektrisk krets innenfor en auto er uttapping for mye energi forsyning fra bilens batteri. Systemet, som ligner en kompleks fjernkontroll, kroker direkte inn i auto sin elektriske kretser, inkludert sikringsskap, dynamo fører og vifte motorer. Ved å koble til enheten, kan mekanikeren finne eventuelle avvik innenfor bilens elektriske system.
Kode lesere

En av de mest avhengige av diagnostiske verktøy er koden leseren. Dette er en håndholdt digital enhet som kobles direkte inn i bilen og får en spesiell, standardisert kode som kalles OBD-II at bilen utganger. Denne koden vil varsle deg om eventuelle problemer med kritiske systemer i bilen, for eksempel motor og utslipp problemer. Ved å lese koden på en OBD-II kode leser, kan du finne kilden til bilens problemer.
Test og Bleed Kits

Bil pauser operere med et system av hydraulikk. Dette betyr at bryter fungerer ved at væske under trykk, som hvis det er en lekkasje, som betyr at pausene kan svikte. Det er derfor det er viktig å bruke en test og blø kit for å avgjøre om det er noe galt med bilens pause system. Settet gjør at mekanikerne å teste pause press. Hvis det er en unormalt lav mengde press, må dette signaler noe galt med det hydrauliske pause systemet, og videre inspeksjon gjøres.
Infrarød Temperatur Gun

Den interne arbeidet i en bil kan generere mye varme. Men hvis motoren genererer for mye varme, kan bilen stall, eller enda verre, representerer en brannfare. Det er derfor det er viktig å teste temperaturen i bilens deler mens bilen kjører. For å gjøre dette, mekanikk bruke en infrarød temperatur pistol. Ved å peke pistolen mot det indre av bilen, kan mekanikeren trygt få en lese av temperaturen for å sikre at det ikke er over vanlig terskel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65694.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer