1994 Jeep Cherokee klikk vil ikke starte

Få ting kan være mer frustrerende enn å klatre inn i Cherokee, vri om nøkkelen og i stedet for motoren starter, høre et "klikk". Det er mulig å feilsøke dette problemet. Finne løsningen er et spørsmål om å isolere og inspisere starteren system. Du trenger
Wrench satt
Batteri børste
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Cherokee og se på batteriet tilkoblinger. Hvis de er korrodert, fjerne den negative terminalen ved å skru klemmemutter mot klokken med skiftenøkkelen. Bruk batteriet børste til å rengjøre terminalen og klemme. La den negative terminalen av og gjenta prosedyren med den positive terminalen. Når begge er rene, erstatte den positive terminalen først, snu spennbolten klokken. Gjenta med den negative terminalen. Den positive terminalen er identifisert med en "+"-symbolet på batteriet, mens den negative terminalen er identifisert med en "-". Symbol
2

Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon og se hvis vindusviskere eller hovedlysene fungere. Hvis de ikke gjør det, er batteriet ikke ladet. Lade batteriet om nødvendig.
3

Inspiser batterikablene, på jakt etter løse eller skadede tilkoblinger. Hvis en løs tilkobling er funnet, bruker skiftenøkkel til å stramme den. Hvis en skade på kabelen er funnet, erstatte hele kabelen.
4

Inspiser starteren og solenoiden for å sikre at de fungerer som de skal. Dersom fjerning av startmotoren ved først å koble fra batteripolene. Fjern starteren festeboltene ved å vri dem mot klokken med kontakten. Har starteren inspisert av en sertifisert testanlegg. De fleste større auto-forsyne butikkene kan teste startere.
5

Rock motorens nedre trinse, frem og tilbake, med et stort kontakten på mutteren, for å verifisere at motoren ikke er beslaglagt. Hvis motoren er beslaglagt, ytterligere rive ned er nødvendig for å finne årsaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65519.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer