Slik feilsøker en Dodge lastebil Transmission

The overføring i en Dodge lastebil har noen vanlige og kjente problemer for de fleste modell år. Dodge lastebiler anses pålitelige av noen, og brukes mye for haling og tauing. På grunn av overgrep de tar , lider de samme typer problemer i løpet av årene . Før du tar din lastebil til en forhandler eller overføring spesialist, vil du ønsker å feilsøke Dodge lastebil problemer. Instruksjoner
en

Slå på motoren . Lytt etter en rallende eller clunking støy når giring . Fordi Dodge lastebiler er utsatt for store belastninger , slitasje overføring mounts ikke ut over tid . Spør en profesjonell mekaniker til å installere nye mounts.
2

Sjekk for nøling under giring . Dette er forårsaket av en defekt magnetventil og trykkbryter montering. Det er ikke uvanlig for Dodge lastebiler å oppleve dette etter å sette i mange miles av haling . En profesjonell mekaniker eller overføring butikk kan erstatte denne delen .
3

Sjekk for overføring glidning . Dette skyldes først og fremst ved kronisk , utilstrekkelig overføring væske . Hvis sendingen er slipping eller nølende , kan dette være forårsaket av slitte overføring band som trenger å bli erstattet av en profesjonell overføring butikk eller en Chrysler forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64447.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer