Instrument Panel Problem i en 1969 Mustang

Eie en klassisk muskel bil kan være en spennende opplevelse, men det er ofte ikke uten noen sporadiske frustrasjoner. I 1969 var materialer og fremgangsmåter for ford elektriske systemer og komponenter noe primitiv i forhold til mer moderne rigging. Selve utseendet på kretsene bak instrumentpanelet kan forvirre reparere innsats, snarere enn kaste noen opplysning. Målere og indikatorlamper stoles på for sikker drift kan vise problemer som synes å trosse logikk. Det er, som alltid, djevler i detaljene, men noen enkle betraktninger kan bidra til å få spøkelsene ut av instrumentpanelet på 'Stang. Kjører på Empty

uberegnelig oppførsel av drivstoff og temperaturmåleren kan være feil av en defekt konstant spenningsregulator, eller CVR. Regulatoren monteres på baksiden av instrumentpanelet er ment å dempe elektriske innganger til måleinstrumentene. Det fungerer til jevn måle avlesninger som ellers kan reagere stadig til små variabler, som plutselige drivstoff bevegelser i gasstanken ved akselerasjon eller svinger. Regulatoren er ikke større enn tommelen din, og det kan mislykkes på ulike måter som kan gjøre noen målere ubrukelige eller forårsake usannsynlige avlesninger.
Printed Circuits

Elektrisk kraft er distribuert til alle målere og lamper i instrumentpanelet med trykte kretser. De metalliske banene er trykt på et ark av plast og laminert med et annet ark av samme materiale. Lagene kan separere seg over tid og bryte kretsene hvor de trekkes fra hverandre. Det kan være mulig å reparere revet kretser med loddes eller wire, men endringer i kretsen motstand kan skade komponentene eller føre til en elektrisk brann i dashbordet. Den mest pålitelige tiltak ville være å erstatte den trykte krets plast panel.
Lighting the Way

Instrumentpanelet lysene er drevet gjennom de trykte kretser og små pærer er underlagt de samme feil du kan finne i en streng av julelys. De kan vokse svakt, eller bare slutte å jobbe en etter en. Mangelen på lys kan unnslippe varsel til den når et punkt hvor målere er umulig å lese om natten. Noen pærer i visse steder er utstyrt med deksler som farger den utstilt lys, mens andre er bak fargede linser, som blinklys. Skift ut alle pærene samtidig for å sikre enda spenning distribusjon og jevn belysning.
Knirkende Av
Speedometer kabel vedlikehold bidrar til å sikre lang levetid.

knirkelyder i dashbordet som ser ut til å sammenfalle med en dirrende speedometer nålen kan være forårsaket av kabelen som aktiverer måleren. Kabelen er inneholdt i en bolig som kobles til på baksiden av instrumentpanelet. Når smøring mangler, kan kabelen forvrenge og gni mot huset. Ortodokse vedlikeholdsprosedyrer kreve fjerning ved overføring enden av huset. Du kan imidlertid koble huset fra baksiden av instrumentpanelet og spray et smøremiddel i den åpne enden av huset. Bruk den lille røde pipette, eller halm, som kommer med en boks med kabel glidemiddel for å injisere produktet. Tørk av overflødig fett for å unngå forurensing speedometeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68530.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer