Hvordan fikse en Subaru Eksosanlegg

Fixing eksosanlegget på en Subaru vil avhenge av bilens modell og år. Grunnmodeller vil ha en enkel in-line eksosanlegg, noe som betyr en header på motoren og en lyddemper. Mens høyere effekt Subarus eksempel STI varianter vil ha en X-formet eksossystem, som har overskrifter på begge sider av motoren og eksos dobbeltdekk. Det vanligste problemet med disse systemene er en lekkasje fra et brudd i slangen eller korroderte festestropp. Du trenger
hjul ramper
Aluminum tape
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen opp på hjul ramper, en for hver hjulet, som noen auto butikken vil ha. Bruk en lommelykt til å inspisere eksosrøret løypene fra fremover engine bay til bakre lyddemper. Se etter noen åpenbare brudd i slangen, som vil ha sot eksos flekker rundt hullet. Ser også for rustne eller ødelagte vedlegg stropper som holder slangen på plass. Hvis stroppen er brutt, da metallet stripen vil bli hengende lavt, med en fillete kanten når det er atskilt.
2

Rengjør eksos sot fra rundt hullet med vann og deretter tørke av. Pakk aluminium tape rundt hullet. Vær nøye med å pakke inn flere inches fremover og bak bruddet. Når det er en full kledning på hullet, vikle et lag med diagonale striper. Til slutt, pakk en siste lag med diagonale striper som går vinkelrett til forrige nivå.
3

Fjern den ødelagte stroppen med skiftenøkkel sett. Den nøyaktige nøkkelvidde nødvendig vil avhenge av modell og år. Hvis boltene ikke er skadet, er det greit å bruke dem. Sett dem til side dersom de er skadet. Skiftenøkkel i en ny reim, som kan kjøpes fra en Subaru forhandler. Du trenger ikke å være redd for om over stramme stroppen hvis det er gjort for hånd. Hvis du bruker en maskin, må du stoppe når strømmen verktøyet clutch løsner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66444.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer