Hvordan feilsøker jeg blinklys på en 1994 Chevy Truck?

De blinklys på din 1994 Chevy lastebil la andre drivere for å vite når du har tenkt å snu bilen i en bestemt retning. Uten riktig fungerende blinklys, kan du skape forvirring på veiene, og også få en billett fra politiet. Det er mange grunner som slår signaler slutte å jobbe, så du trenger å vite de riktige skritt å ta for å diagnostisere problemet med en gang. Du trenger
Skrutrekkersett
Ratchet
Socket satt
multimeter
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sjekk sikringen i sikringsskapet panel. Sikringen panelet vil være under førersiden av dashbordet. Filamentet i sikringsskapet bør ikke ha noen brudd i den. Hvis det er en pause i filament, erstatte sikringen og kontroller.
2

Kontroller blinklys pære ved å fjerne baklys objektivet. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene og trekk linsen ut. Ta av blinklys pære sokkelen ved å skru det mot klokken og trekke den ut. Se på glødetråden av pære, det bør ikke være brutt. Hvis pæren er gått, bytt og kontroller.
3

Fjern blinklys pære ved å vri den mot klokken og trekke den ut. Sjekk kontakten for tunge korrosjon som kan føre til en kortslutning. Hvis korrodert eller skadet, bytt kontakten og kontroller.
4

Slå på blinklys og bruke et multimeter for å sjekke spenningen til kontakten. Hvis det ikke er spenning, bruke ledningene skjematisk i reparasjon for å spore ledningene og sjekk for eventuelle brudd eller shorts. Reparere dem deretter sjekker.
5

Fjern rattstammen ved å løsne skruene og skille de to halvdelene av dekselet. Finn blinklys bryter: det er på bunnen av svingen signal masten. Bruk multimeter for å sjekke kraften går ut av bryteren, hvis det er 12 volt som går til bryteren, og ingenting kommer ut når bryteren er på, bytt bryteren
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65258.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer