Feilsøking av en 1996 Plymouth Van

I 1996 Plymouth introduserte Grand Voyager minivan. Den van ble produsert i 2,4 liters og 3,3 liters modeller. Den van har en tre trinns automatgir, servostyring og det plass til opptil åtte passasjerer. Feilsøking krever grunnleggende mekaniske kunnskap og evne til å overvåke kjøretøyets ytelse. Eiere har muligheten til å diagnostisere vanlige problemer og gjøre grunnleggende reparasjoner, men store problemer krever oppmerksomhet av en profesjonell mekaniker. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
Stikknøkkel
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Vri om nøkkelen og starte bilen . Hvis motoren er helt død, feste en vedlikeholdslading lader til batteriet. Starte bilen når batteriet er fulladet. Hvis batteriet ikke lades, erstatte den med en ny.
2

Test dynamoen med en spenning meter hvis bilen opplever strømbrudd på en jevnlig basis. Bytt dynamoen hvis det er oppstått en spenningsfall. Unnlatelse av å erstatte enheten vil føre til varig skade på batteriet.
3

Bruk en pipenøkkel til å fjerne de to boltene som holder starteren på plass hvis bilen får strøm og at motoren ikke sveiv. Har enheten testet ved en bildeler sentrum. Hvis du trenger å starte bilen umiddelbart, velger starteren med en hammer.
4

Drive van på en ensom vei å teste motorytelse. Variere hastigheten uten å overskride fartsgrensen eller plassere deg selv i fare. Hvis motoren spytter og ikke klarer å gi full effekt, må drivstoffpumpen byttes. Hvis bilen er vanskelig å styre, er servostyring pumpen ikke fungerer som den skal.
5

Vær oppmerksom på overføringen mens den er skiftende. Hvis sendingen vibrerer, hopper over tannhjul, støt eller nøler, må det være betjent. Transmisjonen er svært viktig og reparasjoner må gjøres så snart problemet er oppdaget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer