Slik feilsøker Sikringer på en 2002 Chevy Tahoe

Sikringer levere elektrisk strøm til store deler av 2002 Chevy Tahoe. Mens dynamo og batteri er de viktigste kildene til elektrisitet, sikringene fungere som leveringssystemer. Sikringer kommer i forskjellige strømstyrker. En sikring som er for svak til å håndtere den elektriske strømmen som går gjennom den vil brekke og forårsake et avbrudd i strømningen og dermed et problem med hva komponent sikringen ble levere elektrisitet til. Feilen er trolig bli mindre, slik som dash lysene ikke fungerer eller ikke radioen kommer på. Du trenger
Fuse avtrekker
Fuse tester
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Locate sikringen paneler på din 2002 Chevy Tahoe. Den viktigste panelet er inne i bilen, på siden av dashbordet ved siden av rattet under et plastdeksel. Den sekundære sikringspanelet er under panseret på førersiden, igjen vanligvis under et deksel.
2

Trekk sikringene, enten med fingrene eller med plast sikringen avtrekker inne i sikringen panel. Inspisere hver sikring for åpenbare pauser. Erstatte eventuelle ødelagte sikringer med nye sikringer med en passende måleren. Diagrammet på baksiden av panelet Omslaget viser hvilke mål på sikringen er nødvendig for hver sikring plassering og hva som blandes støtter.
3

Bruk en sikring tester for å sjekke sikringene. Jord testeren til et nøytralt metall, for eksempel en bolt eller metallplate. Vri om nøkkelen i tenningen og trykke på tuppen av tester til hvert metall slutten av sikringene. Hvis pæren på testeren unnlater å lyse, er sikringen ødelagt og må byttes ut.
4

Kontroller sikringene med et multimeter. En multimeter er en multi-purpose verktøy som tester spenningen i elektriske komponenter, som for eksempel batteri og dynamo. Jorde multimeter, vri om nøkkelen i tenningen til "On" posisjon og ta på slutten til hver sikring i sving. Hvis multimeter viser ingen lesing, er sikringen ødelagt og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65490.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer