Grunner en 1997 Jeep Will Not Idle

Hvis motoren i 1997 Jeep vil ikke tomgang, vil bilen bli vanskelig å kjøre bil og farlig å operere. Servostyring og bremser er drevet direkte av motoren trinser. Dersom motoren steiler eller savner på tomgang, vil kraft bremser og servostyring ikke drive effektivt. Denne plutselige overgangen fra servostyring eller bremseeffekt, til manuell styring eller bremsing, kan ta en driver med overraskelse og kanskje føre til en ulykke. Vakuum lekkasjer

Den vanligste grunnen til at en motor ikke kan tomgang er et vakuum lekkasje. Inspisere alle vakuum slanger og inntak manifold bolter. Mens motoren er i gang, spray forgasser renere rundt slanger og forgasser basen. Enhver endring i motorens turtall indikerer et vakuum lekkasje på det punktet.
Plugged PCV Valve

Trekk PCV ventilen fra slangen på toppen av ventildekselet. Rist det og lytte til en rallende lyd. Hvis det ikke rasle, er det tett og må skiftes. PCV ventilen er utformet for å redusere hydrokarbon-utslipp. Det gjør den ved ruting veivhus damper tilbake til inntak manifold. PCV ventilen ligner en runde plast plugg montert på toppen av ventildekselet.
Luftfilterrestriksjon

Et tett luftfilter vil rane motoren på frisk luft den trenger for å fungere korrekt. Denne mangelen på luft vil skape merarbeid for motoren og påvirker tomgang kvalitet.
Ignition System Feil

tennplugg gap kan være nødvendig å justere. Den plugg ledninger kan også bli slitt eller skadet. Tenningen timing i seg selv kan være ute av adjustment.These problemene vil påvirke inaktiv kvalitet.
Fuel System Feil

bensinpumpen kan være mangler tilstrekkelig drivstoff press. Bensinfilteret kan være tett eller delvis hindret. Disse spørsmålene vil også påvirke inaktiv kvalitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66837.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer