Slik tester Fuel Pump Pressure

Fuel press er nødvendig for hver motor for å fungere, fra gressklipperen og motorsykkel til drivstoff injiseres bil. Som navnet antyder, hjelper bensinpumpen pumpe drivstoff til motoren. Mekaniske drivstoffpumper drives av motor bevegelse eller motor vakuum, og levere minimalt trykk forgasseren motorer. Krever nyere av bensin høyere og mer konsekvent trykket, slik at de bruker elektriske drivstoffpumper. Prosessen med testing drivstoff trykket er lik på tvers av alle applikasjoner. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Fuel filter
Drivstofftrykk tester kit med adaptere
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Change drivstoffilteret før testing drivstofftrykket. Skitt og rusk kan tette til filteret, og vannet ofte bosetter seg der, noe som gjør det vanskelig for drivstoff til å passere gjennom. Testing drivstoff press med en skitten drivstoffilter vil resultere i unøyaktige målinger.
2

Installer riktig adapter så nær motoren som mulig. Det er her drivstofftrykket er nødvendig, slik at testing videre tilbake i systemet kanskje ikke gi en nøyaktig test. Start, eller prøver å starte, kjøretøyet. La den gå i et øyeblikk eller to. Dette gir drivstofftrykket en sjanse til å stabilisere seg.
3

Sjekk brukerhåndboken for å finne ut det ønskede område for lesing. En generell regel er at mekaniske pumper for forgassere kjøre 6-12 psi. Vanligvis av bensin kjøre i 18-35 psi rekkevidde, selv om noen er høyere. Saab motorer og flymotorer kjøre i 90-120 psi rekkevidde. Pass drivstofftrykket tester kit du har vil håndtere den ekstra press hvis du tester et høytrykk system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67437.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer