Min Sentra SE -R vil ikke starte

SE -R er en alternativer pakken tilgjengelig på Nissan Sentra . Hvis din Nissan Sentra SE -R ikke vil starte , er det flere faktorer som kan være å klandre. Ignition System

Ofte når en bil ikke vil slå over, er det på grunn av et problem i tenningssystemet . Disse problemene kan være alt fra noe så enkelt som tenningslåsen av styresystemet til mer alvorlige problemer som en defekt dynamo . Hvis alle deler av tenningssystemet synes å være i orden , kan problemet også være et problem for motor timing.
Fuel System

Mens Nissan SE -R er generelt kjent for å ha en ganske ren løping og effektiv drivstoffsystemet samlet, har bilen vært gjenstand for minnes relatert til drivstoffpumpen . Tilbakekallingen påvirker biler innenfor 1991-1993 modell år. Biler bygget i løpet av denne tidsperioden er underlagt drivstoff pumpe svikt, noe som fører til at kjøretøyet skal bli ute av stand til å betjene.

EGR-systemet

Mange problemer med SE -R resultat fra kjøretøyets eksosresirkulering system (EGR ) , som omdirigerer avgassene tilbake til et inntak , redusere forbrenningstemperaturen i motoren og reduserer nitrogen i utslippene . Disse gassene imidlertid fremdeles ha partikler i dem som kan lett samle avleiringer inne i motoren og choke opp hele virker. I svært ekstreme tilfeller kan dette føre til at bilen blir ubrukelig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67450.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer